طرز تهیه لواشک آلبالو خوشمزه و ترش به روش بازاری
طرز تهیه لواشک آلبالو
فصل آلبالوهای ترش و خوشمزه را از دست ندهید و با این میوه خوشمزه لواشک و ترشک آلبالو درست کنیدو لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک آلبالو خوشمزه و ترش به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای لواشک آلبالو | |
آلبالو | ۱ کیلو گرم |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه لواشک آلبالو
مرحله اول
برای درست کردن لواشک آلبالو در ابتدا آلبالو را تمیز بشویید و ساقه و برگ ها را جدا کنید سپس همان طور که مرطوب هستند در قابلمه بریزید و روی آن ها کمی نمک بپاشید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید.
مرحله دوم
حدود نیم ساعت زمان لازم است تا آلبالو ها روی حرارت ملایم بپزند سپس از روی حرارت برمی داریم و از صافی عبور می دهیم تا هسته و پوست آن جدا شود با قاشق روی آلبالوها بکشید تا کاملا گوشت آن جدا شود.
مرحله سوم
روی سینی یک پلاستیک فریزر را باز کرده و آن را مقداری چرب می کنیم سپس مایه لواشک را روی آن ریخته و تمام قسمت ها را صاف و یکنواخت می کنیم در انتها باید جلوی نور خورشید قرار دهید تا خشک شود.
مرحله چهارم
از یک توری بر روی آن استفاده کنید تا حشرات و گرد و غبار روی لواشک ننشیند بعد از دو تا سه روز که خشک شد با قیچی تیز نواری برش دهید و رول کنید لواشک آلبالوی خوشمزه ما آماده است. نوش جان.