طرز تهیه ترشی خارک نارس و خوشمزه به روش جنوبی ها

طرز تهیه ترشی خارک نارس و خوشمزه به روش جنوبی ها

طرز تهیه ترشی خارک ترشی خارک یک ترشی خوشمزه و خوش طعم است که با خارک نارس درست می شود و با خوردن …

طرز تهیه ادویه خورشتی آبادان + ادویه همه کاره با 20 قلم

طرز تهیه ادویه خورشتی آبادان + ادویه همه کاره با 20 قلم

طرز تهیه ادویه خورشتی آبادان ادویه یکی از مهمترین اجزای هر غذایی است با ادویه طعم و مزه غذا را می توان بسیار …

طرز تهیه نعنا خشک معطر خانگی بدون سیاه شدن

طرز تهیه نعنا خشک معطر خانگی بدون سیاه شدن

طرز تهیه نعنا خشک یکی از سبزی های معطر و خوش بو در آشپزخانه هر ایرانی نعنا است این سبزی هم به صورت …

طرز تهیه ترشی لیته

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خانگی به روش بازاری طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و گوجه  طرز تهیه ترشی لیته بادمجان تبریز  طرز تهیه ترشی لیته مخلوط  طرز تهیه ترشی لیته شیرازی  طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری  طرز تهیه ترشی لیته با رب گوجه  طرز تهیه ترشی لیته بندری  طرز تهیه ترشی لیته قرمز jvad jvad gdji

نزدیک فصل پاییز که می شویم یک چاشنی کنار غذای خوشمزه به سفره ایرانی ها اضافه می شود ترشی ها که در مدل ها و شکل های مختلف می توانید آماده کنید یکی از این ترشی های خوشمزه ترشی لیته است لیته از چند مدل سبزیجات آماده می شود و ظاهر ترشی ریز است و قابل تشخیص نیست که از چه موادی استفاده شده و بسیار خوشمزه است و کنار دمپختک و لوبیا پلو عالی می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خانگی به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ترشی لیته
 بادمجان۱ کیلو
 هویج۴ عدد
 گل کلم۱ عدد کوچک
 فلفل سبز تند۴ عدد
 سیرچند حبه
نمکیک قاشق غذا خوری
فلفل سیاهیک قاشق غذا خوری
زردچوبهیک قاشق غذا خوری
گلپریک قاشق غذا خوری
نعنا خشک، ترخون خشک، ریحان خشکبه مقدار کم برای عطر ترشی

طرز تهیه ترشی لیته

مرحله اول

برای درست کردن ترشی لیته مخلوط ابتدا بادمجان و هویج را به همراه فلفل سبز و گل کلم و چند حبه سیر می شوییم و آبکش می کنیم سپس روی یک پارچه پهن می نماییم تا کاملا خشک شوند.

مرحله دوم

بعد از خشک شدن بادمجان ها را روی اجاق گاز یا منقل کبابی می کنیم و پوستش را جدا می نماییم در این مرحله هویج و سیر را پوست می گیریم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.

مرحله سوم

فلفل سبز و گلم کلم را نیز خرد می کنیم و همه مواد را داخل میکسر یا غذاساز می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا کاملا خرد و ریز شوند سپس درون یک کاسه بزرگ می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله ادویه ها که شامل: نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و گلپر بود را به مواد خرد شده اضافه می کنیم سپس نعنا خشک، ترخون خشک و ریحان خشک را برای عطر ترشی می افزاییم.

مرحله پنجم

در ادامه آماده سازی ترش لیته سرکه قرمز را روی مواد می ریزیم و با هم کاملا مخلوط می نماییم مقدار سرکه باید به حدی باشد که مواد نه خیلی سفت و نه خیلی شل و آبکی باشد.

مرحله ششم

یک شیشه تمیز و کاملا خشک را بر می داریم و با ترشی پر می کنیم درب فلزی شیشه را محکم می بندیم و برای یک هفته در یخچال قرار می دهیم تا ترشی آماده خوردن شود.

طرز تهیه ترشی لیته مخلوط خانگی به روش بازاری طرز تهیه ترشی لیته بادمجان و گوجه  طرز تهیه ترشی لیته بادمجان تبریز  طرز تهیه ترشی لیته مخلوط  طرز تهیه ترشی لیته شیرازی  طرز تهیه ترشی لیته بادمجان فوری  طرز تهیه ترشی لیته با رب گوجه  طرز تهیه ترشی لیته بندری  طرز تهیه ترشی لیته قرمز jvad jvad gdji

مرحله هفتم

این ترشی بسیار ساده و خوشمزه است و خیلی زود هم آماده می شود و بعد از یک هفته می توانید از آن استفاده کنید با کمک این نکات تهیه ترشی در سایت مچ مگ آن را آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 26 فروردین 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.