طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه با زردچوبه به روش بازاری
طرز تهیه ترشی گل کلم
یکی از ترشی های خوشمزه که در فصل پاییز می توانید درست کنید گل کلم است که بسیار ساده و فوری آماده می شود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی گل کلم ساده و خوشمزه با زردچوبه به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ترشی گل کلم | |
گل کلم | یک بوته |
هویج | ۴ عدد |
سیر | ۷ حبه |
فلفل سبز تند | ۳ عدد |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
سرکه | به اندازه کافی |
زردچوبه | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چای خوری |
سیاه دانه | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه ترشی گل کلم
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن ترشی گل کلم خوشمزه و پرطرفدار باید کلم را به اندازه دلخواه خرد کنید می توانید به قطعات بزرگ یا ریز خرد نمایید سپس هویج را پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه حلقه ای برش می دهیم.
مرحله دوم
فلفل ها را نیز شسته سپس خرد می کنیم در ادامه گل کلم و هویج را می شوییم و کنار می گذاریم تا آب آن خشک شود سپس قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم سرکه سفید را داخل آن می ریزیم و نمک را به همراه زردچوبه، فلفل قرمز و سیاه دانه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
اجازه دهید سرکه به جوش بیاید سپس هویج را می افزاییم دو دقیقه که جوشید گل کلم را اضافه می کنیم و در ادامه فلفل تند و سیر را به سرکه می افزاییم و اجازه می دهیم تا برای ۵ دقیقه دیگر با هم بجوشند.
مرحله چهارم
بعد از این زمان ترشی آماده است از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کاملا سرد شود سپس در ظرف تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری نمایید روی مواد ترشی را باید سرکه بگیرد و مواد داخل سرکه غوطه ور باشند. نوش جان.