طرز تهیه ترشی لبو و هویج خانگی و خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه ترشی لبو و هویج
در فصل پاییز بازار درست کردن ترشی های مختلف داغ است اگر اهل ترشی هستید این ترشی خاص و متفاوت را فراموش نکنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی لبو و هویج خانگی و خوشمزه به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی | |
هویج متوسط | ۲ عدد |
چغندر درشت | ۳ عدد |
سرکه سفید | به میزان لازم |
نمک | یک دوم قاشق غذاخوری |
گلپر | یک دوم قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی لبو و هویج
مرحله اول
برای درست کردن ترشی لبو و هویج در ابتدا چغندرها را تمیز بشویید سپس با یک رنده درشت همه چغندرها را رنده می کنیم و داخل یک قابلمه ریخته و یک لیوان سرکه به آن می افزاییم.
مرحله دوم
قابلمه روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می دهیم تا چند جوش بزند سپس از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم، هویج ها را بعد از شستن با پوست کن پوست می گیریم و رنده درشت می کنیم.
مرحله سوم
هویج رنده شده را در یک کاسه بریزید و مخلوط لبو و سرکه را همان طور گرم روی آن بریزید و با هم مخلوط کنید در این مرحله نمک را به همراه گلپر به ترشی اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
اجازه می دهیم که ترشی کاملا خنک شود سپس در شیشه های تمیز و خشک و ترجیحا درب فلزی می ریزیم و روی آن را سرکه اضافه می کنیم تا شیشه ها کاملا پر شود.
مرحله پنجم
بعد از پر کردن شیشه ها درب آن ها را محکم ببندید و چند روز در دمای محیط بگذارید تا آماده شود سپس داخل یخچال قرار دهید و از خوردن این ترشی خوشمزه کنار غدا لذت ببریید. نوش جان.
نکات ترشی لبو و هویج
برای ملس تر شدن ترشی می توانید کمی شکر به سرکه اضافه کنید و به جای هویج می توانید از سیب استفاده نمایید و مقداری هم دانه انار اضافه کنید.