طرز تهیه ترشی نخود فرنگی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی

 طرز تهیه ترشی نخود فرنگی

 طرز تهیه ترشی نخود فرنگی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی ترشی نخود زرد انواع ترشی نخود فرنگی  ترشی نخود فرنگی  طرز تهیه سرکه نخود فرنگی  از بین بردن بوی نخود فرنگی  نگهداری نخود فرنگی  علت انداختن نخود در ترشی مخلوط Pickled peas jvad ko,n tvk'd

ترشی ها همیشه به عنوان یک چاشنی خوشمزه و پرطرفدار با انواع سبزیحات مختلف درست می شوند و در مهمانی ها میز شما را رنگین تر می کنند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی نخود فرنگی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای ۴ نفر
نخود فرنگینیم کیلو
 گوجه فرنگینیم کیلو
سرکهبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
سیر۶ حبه
فلفل قرمز۱ عدد
نمکبه اندازه کافی

 طرز تهیه ترشی نخود فرنگی

مرحله اول

برای درست کردن ترشی نخود فرنگی در ابتدا نخود فرنگی ها را از غلاف بیرون بیاورید سپس بشویید و اجازه دهید آب آن برود و بخار پز کنید برای این کار ظرفی را تا نیمه آب کرده و روی حرارت اجاق گاز  بگذارید و اجازه دهید به جوش بیاید.

مرحله دوم

در ادامه یک سبد به اندازه در قابلمه روی آن قرار دهید و نخودها را دورن سبد بریزید و صبر کنید تا با بخار آب نخود فرنگی ها پخته و نرم شوند در این فاصله گوجه ها را شسته و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم سپس درون میکسر می ریزیم تا کاملا پوره شوند.

مرحله سوم

می توانید با رنده ریز  هم رنده کنید در این صورت نیازی به خرد کردن نیست فقط از وسط نصف کنید، در این مرحله نخود فرنگی های پخته شده را در ظرفی می ریزیم و روی حرارت متوسط اجاق قرار می دهیم و پوره گوجه فرنگی را به آن می افزاییم.

 طرز تهیه ترشی نخود فرنگی خوشمزه و مخصوص به روش بیرونی ترشی نخود زرد انواع ترشی نخود فرنگی  ترشی نخود فرنگی  طرز تهیه سرکه نخود فرنگی  از بین بردن بوی نخود فرنگی  نگهداری نخود فرنگی  علت انداختن نخود در ترشی مخلوط Pickled peas jvad ko,n tvk'd

مرحله چهارم

در ادامه مواد داخل قابلمه را هم می زنیم تا آب گوجه کم شود و به خورد نخود فرنگی برود برای ادامه کار چند لیوان سرکه را با رب مخلوط کرده و یک قاشق نمک می افزاییم و کنار می گذاریم نخود فرنگی ها که آماده شد از روی حرارت برمی داریم.

مرحله پنجم

از یک شیشه تمیز و خشک استفاده می کنیم و مواد را به صورت لایه ای در آن می ریزیم به این صورت که کف آن چند حبه سیر به همراه کمی نخود فرنگی و فلفل تند و مقدار کمی نمک می ریزیم این کار را لایه لایه ادامه می دهیم تا شیشه پر شود.

مرحله ششم

در پایان کار سرکه را روی مواد ریخته تا شیشه کاملا پر شود سپس درب شیشه را محکم می بندیم و برای ۷ روز صبر کنار می گذاریم تا ترشی آماده شود بعد از این زمان می توانید از ترشی استفاده کنید. نوش جان.

بروز رسانی توسط در جمعه 22 اردیبهشت 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.