طرز تهیه ترشی بامیه ترد و خوشمزه + فوت و فن ترشی بامیه
طرز تهیه ترشی بامیه
معمولا خانم های خانه دار در اواخر تابستان و شروع پاییز ترشی درست می کنند یکی از این ترشی های خوشمزه و متفاوت ترشی بامیه است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بامیه ترد و خوشمزه + فوت و فن ترشی بامیه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ترشی بامیه | |
بامیه ریز | یک کیلو |
سیر | ۵ حبه |
فلفل تند | ۵ الی ۶ عدد |
ترخان و مرزه | یک دسته کوچک |
نمک | یک قاشق |
شکر | یک قاشق |
سرکه طبیعی | به مقدار لازم |
طرز تهیه ترشی بامیه
مرحله اول
برای درست کردن ترشی بامیه در ابتدا بامیه های ریز تهیه می کنیم و تمیز می شوییم و روی دستمال نخی پهن می کنیم تا کاملا خشک شود سپس سر بامیه ها را با کارد در حد چند میلی متر می گیریم.
مرحله دوم
بامیه ها را در ظرف شیشه ای تمیز و خشک می ریزیم سپس سیرها را پوست گرفته و اضافه می کنیم در ادامه سبزی های معطر را پاک کرده و می شوییم و اجازه می دهیم کاملا خشک شود سپس به شیشه می افزاییم دقت کنید رطوبت مواد اولیه می تواند ترشی را خراب کند.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل ها را می افزاییم و یک قاشق شکر را به همراه یک قاشق نمک به ترشی اضافه می کنیم با این کار تیزاب سرکه گرفته می شود سپس شیشه را با سرکه کاملا پر می کنیم تا نزدیک درب شیشه از سرکه پر شود.
مرحله چهارم
درب شیشه را محکم ببندید و برای یک هفته در محیط آشپزخانه قرار دهید بعد از ۷ روز ترشی آماده است بعد از باز کردن درب شیشه در یخچال نگهداری کنید از سبزی معطر خشک نیز می توانید برای این ترشی استفاده کنید. نوش جان.