طرز تهیه رب آلبالو خانگی ترش و خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه رب آلبالو
آلبالو یکی از خوشمزه های تابستانی است که با آن انواع شربت، ترشی، مربا، رب و ترشک را می توانید درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب آلبالو خانگی ترش و خوشمزه به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم رب آلبالو | |
آلبالو | ۳ کیلوگرم |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری سرخالی |
طرز تهیه رب آلبالو
مرحله اول
در ابتدا دم و برگ آلبالو ها را جدا کنید و تمیز بشویید و در آبکش بریزید تا آبش برود سپس آلبالو ها را درون قابلمه ای با اندازه مناسب و بزرگ بریزید و روی حرارت خیلی ملایم اجاق گاز قرار دهید.
مرحله دوم
اجازه دهید ۱۵ دقیقه آلبالوها بپزند و نرم شوند و آب بیاندازند سپس آن ها را داخل صافی بریزید و با دست فشار دهید تا گوشت آلبالوها جدا شده و از صافی رد شود و هسته و پوست بماند.
مرحله سوم
با کف دست آلبالوهای پخته شده را فشار دهید و چنگ بزنید تا کاملا از صافی عبور کنند این کار ملزم صبر و حوصله است بعد درون ظرفی ریخته و روی حرارت بگذارید و نمک اضافه کنید.
مرحله چهارم
مواد رب آلبالو را روی حرارت خیلی ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و نسوزد این هم زدن را ادامه دهید تا آبش کاملا کشیده شود و به غلظت رب برسد و سفت شود.
مرحله پنجم
حدود یک تا یک ساعت و نیم زمان لازم داریم تا آب رب آلبالو کشیده شود و غلیظ و سفت گردد. برای نگهداری طولانی مدت این رب آن را در فریزر قرار دهید تا برای زمان بیشتری سالم بماند.
مرحله ششم
این رب خوشمزه را برای انواع غذاها و خورش ها می توانید درست کنید با رب آلبالو طعم متفاوت تری از غذاها را تجربه کنید و در کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.
- منبع : ashpazi_zafaran