طرز تهیه لواشک انار خوشمزه و خانگی با رب انار

طرز تهیه لواشک انار

طرز تهیه لواشک انار Lavashk Anar طرز تهیه لواشک با رب انار   طرز تهیه لواشک انار  طرز تهیه لواشک انار و به  طرز تهیه لواشک انار در فر  طرز تهیه لواشک انار ملس  طرز تهیه لواشک انار در زمستان  طرز تهیه لواشک انار با هسته  طرز تهیه لواشک انار و سیب g,ha; hkhv

یکی از میوه های خوشمزه فصل پاییز انار است که می توانید با آن لواشک و ترشک های بی نظیر درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک انار خوشمزه و خانگی با رب انار در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای لواشک انار
انار۱ کیلو گرم
نمک۱ قاشق غذا خوری
شکر۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه لواشک انار

مرحله اول

برای درست کردن لواشک انار در ابتدا انار را از قسمت بالا برش می زنیم و چند برش هم از اطراف می زنیم و انار را باز می کنیم و با قاشق چوبی روی آن می زنیم تا دانه های انار خارج شوند.

طرز تهیه لواشک انار Lavashk Anar طرز تهیه لواشک با رب انار   طرز تهیه لواشک انار  طرز تهیه لواشک انار و به  طرز تهیه لواشک انار در فر  طرز تهیه لواشک انار ملس  طرز تهیه لواشک انار در زمستان  طرز تهیه لواشک انار با هسته  طرز تهیه لواشک انار و سیب g,ha; hkhv

مرحله دوم

دقت کنید که قسمت های سفید انار حتما باید جدا شود و دانه های خراب نیز کیفیت لواشک را پایین می آورد در ادامه دانه های انار را در یک قابلمه بریزید و نمک بیافزایید و حدود ۵ ساعت کنار بگذارید.

مرحله سوم

می توانید قابلمه را در محیط آشپزخانه گوشه ای بگذارید تا انارها آب بیاندازند سپس قابلمه را روی حرارت می گذاریم و مداوم هم می زنیم تا دانه های انار نرم شوند و راحت از گوشت انار جدا شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله از روی حرارت بر می داریم و برای یک تا دو ساعت صبر می کنیم تا خنک شود بعد از سرد شدن از صافی رد می کنیم و با گوشت کوب برقی خوب له می کنیم.

مرحله پنجم

مایه بدست آمده باید غلیظ باشد اگر هنوز رقیق بود یک ساعت دیگر روی حرارت بگذارید و شکر افزوده و بگذارید غلیظ شود بعد از آماده شدن روی یک سینی پلاستیک یا کاغذ روغنی بکشید.

مرحله ششم

مایه لواشک را روی سینی بریزید و برای تزیین لواشک انار چند دانه انار روی آن ها بریزید می توانید جلوی آفتاب بگذارید یا روی شوفاژ و بخاری خشک کنید یا از پنکه استفاده کنید.

مرحله هفتم

زمان خشک شدن لواشک ممکن است ۳ الی ۴ روز طول بکشد بعد از خشک شدن روی آن ها سلفون بکشید تا به همدیگر نچسبند از خوردن این لواشک های خانگی لذت ببریید. نوش جان.

لواشک انار با رب انار

اگر می خواهید با رب انار لواشک درست کنید چون انار ترش است می توانید از سیب یا آلو در کنار آن استفاده کنید بعد از این که آلو پخته شده و از پوست جدا شد مقداری نمک می زنیم و با رب انار مخلوط می کنیم و روی سینی ریخته و می گذاریم خشک شود در تابستان دو تا سه روز و در پاییز تا یک هفته طول می کشد.

 

بروز رسانی توسط در دوشنبه 30 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.