طرز تهیه ترشی هفت بیجار + فوت و فن ترشی هفت بیجار
طرز تهیه ترشی هفت بیجار
ترشی یکی از چاشنی های کنار غذا است که به ویژه در فصل پاییز در مدل های مختلف آماده می شود و جای سالاد را در سفره می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی هفت بیجار شمالی + ترشی هفت بیجار رشتی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی هفت بیجار | |
گل کلم | ۱ عدد |
هویج | ۵ عدد |
کرفس | یک ساقه |
خیار سبز | ۶ عدد |
بادمجان | ۳ عدد |
فلفل سبز تند | ۱۵۰ گرم |
سیر | ۳ بوته |
سیب زمینی ترشی | ۳ عدد |
سبزی ترشی(ترخون، مرزه، نعنا، گشنیز،جعفری) | ۲۵۰ گرم |
تخم گشنیز | ۳ قاشق غذا خوری |
سیاه دانه | ۲ قاشق غذا خوری |
سرکه سفید یا قرمز | به مقدار کافی |
نمک | به مقدار کافی |
طرز تهیه ترشی هفت بیجار
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن ترشی هفت بیجار گل کلم را به قطعات کوچک خرد می کنیم و داخل یک ظرف ریخته آب می ریزیم و کلم ها را داخلش ریخته تا تمیز شود چند بار آبش را عوض می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه هویج شسته شده را با پوست کن پوست می گیریم بهتر است از چاقو استفاده نکنیم با پوست کن کار راحتتر و سریع تر است و فقط پوست نازک روی هویج کنده می شود.
مرحله سوم
کرفس را پاک می کنیم و می شوییم و اجازه می دهیم آب اضافه آن برود و خشک شود سپس خیارها را شسته و می گذاریم خشک شوند در این مرحله سراغ فلفل سبزها می رویم.
مرحله چهارم
فلفل سبز را در ابتدا بشویید سپس سرش را جدا کنید تا آب به داخل فلفل ها نفوذ نکند، در ادامه سر بادمجان را برش داده و شسته و سیب زمینی ترشی را نیز تمیز با فرچه یا اسکاج می شوییم.
مرحله پنجم
بعد از این که تمام مواد ترشی را شستید روی یک دستمال تمیز پهن می کنیم تا کاملا خشک شوند و رطوبت آن ها از بین برود بعد از خشک شدن سبزیحات نوبت خرد کردن آن ها برای ترشی است.
مرحله ششم
سبزیجات ترشی را باید ریز خرد کنید در ابتدا سبزی ترشی را خرد می کنیم لازم به ساطوری کردن نیست برگ های کرفس را نیز به سبزی ها اضافه می کنیم و خرد می نماییم.
مرحله هفتم
سیر را پوست گرفته و روی تخته آشپزخانه به قطعات کوچک خرد می کنیم در ادامه فلفل سبزها را نیز خرد می نماییم، همه سبزیحات باید خرد شوند اندازه آن ها سلیقه ای است.
مرحله هشتم
همه مواد ترشی را که خرد کرده ایم را به همراه سیر، فلفل سبز تند و سبزی در یک ظرف بزرگ می ریزیم و در ادامه تخم گشنیز را به همراه سیاه دانه و نمک روی آن ها می پاشیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله نهم
همه مواد که کاملا با هم مخلوط شدند کنار می گذاریم ظرف هایی که می خواهیم در آن ها ترشی بریزیم باید تمیز و کاملا خشک باشند سپس با یک ملاقه بزرگ داخل شیشه ها را پر می کنیم.
مرحله دهم
با دست فشار می دهیم تا هوا بین آنها نباشد در انتها سرکه می ریزیم و درب ظروف را محکم می بندیم و داخل یخچال می گذاریم یک هفته زمان لازم دارید تا ترشی آماده شود. نوش جان.