طرز تهیه رب انار خوشمزه و خانگی به روش بازاری
طرز تهیه رب انار
رب انار یک چاشنی خوشمزه و جذاب برای انواع غذاها از جمله فسنجان، اکبر جوجه و … است که به خاطر طعم عالیش طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب انار خوشمزه و خانگی به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای رب انار | |
انار | دو کیلو |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه رب انار
مرحله اول
برای درست کردن رب انار با توجه به این که چه مقدار رب اناری می خواهید داشته باشید انار تهیه می کنیم و دقت داشته باشید اگر رب انار ملس می خواهید حتما انار ترش و شیرین تهیه کنید.
مرحله دوم
در ابتدا همه انارها را دون می کنیم برای این کار قسمت بالای انار را برش زده و از کنار با چاقو هم برش های روی پوست انار ایجاد می کنیم و انار را باز کرده و با قاشق پشتش می زنیم.
مرحله سوم
با این کار همه دانه های انار خارج می شوند سپس انارها را می شوییم و آب آن ها را با دستگاه آبگیری می گیریم و در یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله چهارم
وقتی آب انار شروع به جوشیدن کرد روی آن کف می کند کف ها را از روی آن بر می داریم و دور می ریزیم این کار باعث می شود رنگ رب انار بسیار شفاف تر و خوشرنگ تر شود.
مرحله پنجم
رب انار را آنقدر روی حرارت می گذاریم بماند که به غلظت و قوام دلخواه برسد پس از غلیظ شدن از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم که رب انار کاملا سرد شود.
مرحله ششم
بعد از سرد شدن داخل ظرف مناسب ریخته و درب آن را محکم می بندیم اگر دوست دارید که رب انار ترش باشد از انار ترش و مقداری نمک استفاده کنید تا به نتیجه دلخواه برسید. نوش جان.
- منبع :
- mehrbanoo__food