طرز تهیه ترشی بادمجان تکه ای بوشهری مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بادمجان
یکی از ترشی های خوشمزه پاییزی ترشی بادمجان است که کنار پلوهای مخلوط حسابی می چسبد ترشی ها را در شهرهای مختلف با کمی تفاوت درست می کنند ترشی بادمجان را این بار به روش بوشهری ها درست کنید و لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی بادمجان تکه ای بوشهری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی بادمجان | |
بادمجان | ١ کیلو |
سیر خشک | ٢ بوته |
فلفل قرمز | ۵۰ گرم |
نمک | به مقدار کافی |
زردچوبه | ۱ قاشق چای خوری |
پودر یا تخم گشنیز | ۲ قاشق غذا خوری |
سیاه دانه | ۲ قاشق غذا خوری |
موسیر | ۱۰۰ گرم |
سرکه | ۲/۵ لیوان |
تمر هندی سیاه | ۲ قاشق غذاخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشی بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن ترشی بادمجان در ابتدا بادمجان ها را تمیز می شوییم بهتر است از بادمجان های کوچک استفاده شود اجازه دهید حسابی خشک شوند سپس ۴ قاچ برش می زنیم.
مرحله دوم
در قابلمه ای آب را به همراه نمک و سرکه می گذاریم روی حرارت اجاق گاز تا به جوش بیاید سپس بادمجان ها را داخل آن ریخته تا بپزند اگر می خواهید از ترشی زودتر استفاده کنید بگذارید بیشتر بپزد.
مرحله سوم
بعد از پخته شدن داخل صافی می ریزیم تا سرد گردد و آبش کشیده شود در این فاصله سیر را پوست می گیریم و به همراه فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز و سیاه دانه و کمی نمک خوب می کوبیم.
مرحله چهارم
در این مرحله در یک شیشه تمیز بادمجان را یک لایه می چینیم و روی آن موسیر و سیر کوبیده، سیاه دانه، فلفل سیاه و تخم گشنیز روی هم می ریزیم و این کار را تکرار می کنیم تا ظرف پر شود.
مرحله پنجم
تمر هندی و سرکه را با هم مخلوط می کنیم سپس کمی حرارت می دهیم و می گذاریم سرد شود و روی ترشی می ریزیم می توانید حرارت هم ندهید و درب ظرف ترشی را محکم ببندید.
مرحله ششم
بعد از جند روز ترشی بادمجان بوشهری خوشمزه و خاص ما آماده مصرف است و می توانید در کنار غذا میل کنید و لذت ببریید. نوش جان.
نکات ترشی بادمجان
توجه داشته باشید به آبی که بادمجان ها را داخلش پخته ایم نمک اضافه کرده ایم پس در مراحل بعدی موقع اضافه کردن نمک احتیاط کنید. قاشق چرب یا خیس داخل ظرف ترشی نکنید که موجب کپک زدن آن می شود. ترشی بادمجان را در چند روز اول جای تاریک و گرم نگه دارید تا آماده شود.
- منبع :
- limoooma1