طرز تهیه پودر لیمو ترش خوشمزه و خوش عطر مرحله به مرحله

طرز تهیه پودر لیمو ترش خوشمزه و خوش عطر مرحله به مرحله

طرز تهیه پودر لیمو لیمو با خواص بی نظیر و کاربردی های متفاوتی که دارد یکی از چاشنی های است که در تمام …

طرز تهیه ترشی بندری خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه ترشی بندری خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه ترشی بندری ترشی یک چاشنی خوشمزه برای دورچین غذاست در این مطلب یک ترشی خوشمزه و سریع با طعم فوق العاده …

طرز تهیه پسته شور خوشمزه و مقوری به روش بازاری

طرز تهیه پسته شور خوشمزه و مقوری به روش بازاری

طرز تهیه پسته شور پسته شور بو داده یکی از تنقلات خوشمزه و مقوی است که می توانید با کمی زمان در منزل …

طرز تهیه رب فلفل

طرز تهیه رب فلفل معجزه خوشمزگی غذاهای ترکی طرز تهیه رب فلفل چیلی طرز تهیه رب فلفل ترکیه طرز تهیه رب فلفل پاپریکا طرز تهیه رب فلفل دلمه ای رنگی طرز تهیه رب فلفل کره ای طرز تهیه رب فلفل دلمه قرمز  رب فلفل  سالچا بیبر

در غذاهای ترکی از ادویه ها و رب های خاصی استفاده می شود یکی از این رب ها، رب فلفل است که طعم بی نظیر و خاصی به غذا می دهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب فلفل در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای رب فلفل 
فلفل کاپیا۳ کیلو
نمکیک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه رب فلفل

مرحله اول

برای درست کردن رب فلفل ابتدا فلفل ها را بشویید و بگذارید خشک شود سپس سر فلفل را ببریید و روی تخته آشپزخانه قرار داده و با کارد به صورت عمودی برش دهید و فیله کنید.

مرحله دوم

لایه روشن داخل فلفل و دانه های داخل آن را جدا می کنیم. یک چهارم از فیله های فلفل را که آماده کرده بودیم را داخل غذاساز می ریزیم و میکس می کنیم تا موقع پخت آب بیاندازند.

مرحله سوم

فیله های پوره شده و بقیه فیله ها را داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و درب قابمله را می بندیم تا زمانی که بخار کند کمی که نرم شد خاموش می کنیم می گذاریم از داغی بیافتد.

مرحله چهارم

فیله های پخته شده را در غذاساز می ریزیم و دستگاه را روشن می کنیم تا میکس شوند می توانید در انتها پوست آنها را جدا کنید یا بگذارید بماند چون با پوست خاصیتش بیشتر است.

مرحله پنجم

پوره را داخل قابلمه روی حرارت متوسط می گذاریم تا غلیظ شود کمی هم نمک به آن می افزاییم بعد از آماده شدن داغ داغ در ظرف شیشه ای درب فلزی بدون زنگ زدگی می ریزیم.

مرحله ششم

شیشه ها را تا در پر کنید و در آن را ببندید این رب خوشمزه را برای غذای ترکیه ای یا غذاهای دیگر به عنوان چاشنی می توانید استفاده نمایید و غذایی با طعم جدید تجربه کنید. نوش جان.

 نکات فلفل کاپیا

کاشتن دانه های فلفل

می توانید بذری که از داخل شکم فلفل خارج می کنید را در گلدان بکارید و با مراقبت های ویژه این محصول را تولید کنید چون کمی نادر است و در همه شهرها به راحتی نمی توانید پیدا کنید.

 کنسرو کردن رب

برای این کار حتما ظرف خود را تمیز بشویید و استرلیزه کنید و سپس کاملا خشک شود و زمانی که رب درست شد داغ، داغ وارد شیشه ها کنید و در شیشه را ببندید و حتما در فلزی باشد.

 طرز تهیه پودر فلفل پولبیبر

برای این که این ادویه را درست کنید بعد از فیله کردن فلفل کاپیا باید آن را در معرض آفتاب خشک کنید و پودر کنید و این ادویه برای طعم بهتر غذاها توصیه می شود.

فلفل کاپیا چیست؟

فلفلی گوشتی با طعم نسبتا شیرین است که در غذاهای ترکیه ای و عربی استفاده فراون می شود و وقتی می رسد رنگ آن شرابی رنگ است. جالب است بدانید که فلفل کاپیا از خانواده فلفل دلمه ای است که مزه آن شبیه فلفل دلمه ای است ولی مزه دارتر. شکل ظاهری فلفل کاپی به طور کلی گوشتی، لطیف، ترد و دارای پوستی شاداب و نازک می باشند.

طرز تهیه رب فلفل معجزه خوشمزگی غذاهای ترکی طرز تهیه رب فلفل چیلی طرز تهیه رب فلفل ترکیه طرز تهیه رب فلفل پاپریکا طرز تهیه رب فلفل دلمه ای رنگی طرز تهیه رب فلفل کره ای طرز تهیه رب فلفل دلمه قرمز  رب فلفل  سالچا بیبر

خواص فلفل کاپیا

این فلفل بسیار کم کالری است و در میزان ۱۰۰ گرم از آن تنها ۳۰ تا ۴۰ کالری انرژی می توان یافت. جالب است بدانید که این نوع فلفل به اضافه کم چرب، کم پروتئین، کم کربوهیدرات، کم قند بودن تقریبا فاقد سدیم نیز می باشد. فلفل کاپی منبع خوبی از فیبر غذایی و مواد معدنی مثل منگنز، پتاسیم، منیزیم، آهن و فسفر است.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 تیر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.