طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه خانگی به روش قنادی
طرز تهیه شیرینی مربایی
یکی از شیرینی های خوشمزه عید نوروز شیرینی مشهدی یا مربایی است که می توانید در کنار شیرینی نخودچی، شاه پسند و بهشتی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده نمایید این شیرینی برای دهه شصتی ها بسیار خاطره انگیز است و شیرینی محبوب آن دوران است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه خانگی به روش قنادی با سایت مچ مگ همراه می شوید سپاسگزارم.
مواد لازم برای شیرینی مربایی | |
آرد سفید | ۲ لیوان |
شکر | ۱ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری سر صاف |
شیر | ۱ لیوان |
خلال پسته و بادام، پودر نارگیل | به میزان لازم برای تزئین |
مربا آلبالو و توت فرنگی | ۱ پیاله از هرکدام |
تخم مرغ | ۱ عدد |
وانیل | ۱ فاشق چای خوری |
طرز تهیه شیرینی مربایی
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی مربایی خوشمزه در ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر در ظرفی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم این کار را تا زمانی ادامه می دهیم که مواد کاملا ترکیب و مایه شیرینی کشدار شود.
مرحله دوم
در ادامه کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس شیر را می افزاییم و مایه را هم زده تا یکدست شود در این مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و الک می کنیم تا سبک شود و کم کم به مایه شیرینی اضافه می کنیم.
مرحله سوم
آرد را کم کم اضافه می کنیم که گوله گوله نشود و هم می زنیم تا خمیر شیرینی آماده شود خمیر باید خودش را جمع کند و شل نباشد روی سطح کار آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه باز می کنیم و با قالب دلخواه برش می زنیم.
مرحله چهارم
ضخامت خمیر باید نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشد بعد از قالب زدن با قالب کوچک تر وسط خمیر ها را قالب بزنید البته دقت کنید که شیرینی مربایی از دو تکه تشکیل می شود و فقط تکه رویی وسطش قالب می خورد.
مرحله پنجم
شیرینی ها را در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده و سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا شیرینی مربایی بپزد بعد از این زمان از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.
مرحله ششم
می توانید از مربا توت فرنگی یا مربا آلبالو برای این شیرینی استفاده کنید بعد از خنک شدن لابه لای دو تکه شیرینی مربا می ریزیم و قسمت وسط تکه رویی را با مربا پر می کنیم روی شیرینی پودر نارگیل یا خلال پسته و بادام بپاشید.
مرحله هفتم
بعد از تزیین شیرینی آن ها را در ظرف سرو بچینید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و برای پذیرایی از مهمان ها در روزهای عید نوروز استفاده نمایید این شیرینی نوستالوژیک دوران کودکی دهه شصتی ها طعم بی نظیری دارد. نوش جان.