طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه خانگی به روش قنادی

طرز تهیه شیرینی مربایی

طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه خانگی به روش قنادی jam sweets انواع شیرینی مربایی عکس شیرینی مربایی خانگی تزیین شیرینی مربایی با شکلات طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن جامد نرم شدن شیرینی مربایی طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مربایی طرز تهیه شیرینی مربایی با مایکروفر شیرینی مربایی فرانسوی

یکی از شیرینی های خوشمزه عید نوروز شیرینی مشهدی یا مربایی است که می توانید در کنار شیرینی نخودچی، شاه پسند و بهشتی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده نمایید این شیرینی برای دهه شصتی ها بسیار خاطره انگیز است و شیرینی محبوب آن دوران است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه خانگی به روش قنادی با سایت مچ مگ همراه می شوید سپاسگزارم.

مواد لازم برای شیرینی مربایی
 آرد سفید۲ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۱۰۰ گرم
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری سر صاف
شیر۱ لیوان
خلال پسته و بادام، پودر نارگیلبه میزان لازم برای تزئین
مربا آلبالو و توت فرنگی۱ پیاله از هرکدام
تخم مرغ۱ عدد
وانیل۱ فاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی مربایی

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی مربایی خوشمزه در ابتدا تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر در ظرفی می ریزیم و با همزن برقی می زنیم این کار را تا زمانی ادامه می دهیم که مواد کاملا ترکیب و مایه شیرینی کشدار شود.

مرحله دوم

در ادامه کره را اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس شیر را می افزاییم و مایه را هم زده تا یکدست شود در این مرحله بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و الک می کنیم تا سبک شود و کم کم به مایه شیرینی اضافه می کنیم.

مرحله سوم

آرد را کم کم اضافه می کنیم که گوله گوله نشود و هم می زنیم تا خمیر شیرینی آماده شود خمیر باید خودش را جمع کند و شل نباشد روی سطح کار آرد می پاشیم و خمیر را با وردنه باز می کنیم و با قالب دلخواه برش می زنیم.

مرحله چهارم

ضخامت خمیر باید نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشد بعد از قالب زدن با قالب کوچک تر وسط خمیر ها را قالب بزنید البته دقت کنید که شیرینی مربایی از دو تکه تشکیل می شود و فقط تکه رویی وسطش قالب می خورد.

طرز تهیه شیرینی مربایی خوشمزه خانگی به روش قنادی jam sweets انواع شیرینی مربایی عکس شیرینی مربایی خانگی تزیین شیرینی مربایی با شکلات طرز تهیه شیرینی مربایی با روغن جامد نرم شدن شیرینی مربایی طرز تهیه مارمالاد برای شیرینی مربایی طرز تهیه شیرینی مربایی با مایکروفر شیرینی مربایی فرانسوی

مرحله پنجم

شیرینی ها را در سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کرده و سینی را حدود ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا شیرینی مربایی بپزد بعد از این زمان از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود.

مرحله ششم

می توانید از مربا توت فرنگی یا مربا آلبالو برای این شیرینی استفاده کنید بعد از خنک شدن لابه لای دو تکه شیرینی مربا می ریزیم و قسمت وسط تکه رویی را با مربا پر می کنیم روی شیرینی پودر نارگیل یا خلال پسته و بادام بپاشید.

مرحله هفتم

بعد از تزیین شیرینی آن ها را در ظرف سرو بچینید و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید و برای پذیرایی از مهمان ها در روزهای عید نوروز استفاده نمایید این شیرینی نوستالوژیک دوران کودکی دهه شصتی ها طعم بی نظیری دارد. نوش جان.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 3 اسفند 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.