طرز تهیه مافین لبو خوشمزه و شیک مناسب میز پذیرایی یلدا
طرز تهیه مافین لبو
مافین لبو یک نوع کاپ کیک خوشمزه و خوش عطر است که می توانید برای میان وعده و عصرانه سرو کنید این مافین خوشمزه روی میز پذیرایی یلدا حسابی خودنمایی می کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مافین لبو خوشمزه و شیک مناسب میز پذیرایی یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای مافین لبو | |
تخم مرغ | ۳ عدد |
شکر قهوه ای | ۱۵۰ گرم |
شکر سفید | ۵۰ گرم |
اسانس وانیل | یک قاشق چایخوری |
ماست شیرین و پرچرب | ۲۰۰ گرم |
لبوی پوره کرده | ۲۵۰ گرم |
پودر کاکائو | ۵۰ گرم |
روغن مایع | ۱۵۰ میلی لیتر |
بیکینگ پودر | ۱ قاشق چایخوری |
آرد | ۱۷۵ گرم |
شکلات چیپسی | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه مافین لبو
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن مافین لبو فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن می کنیم تا گرم شود داخل قالب مافین را کپسول کاغذی می گذاریم و در ظرفی تخم مرغ ها را می شکنیم و شکر را اضافه می کنیم.
مرحله دوم
به شکر و تخم مرغ وانیل را اضافه می کنیم و با همزن برقی می زنیم تا سبک و کرم رنگ شود سپس ماست را به همراه پوره لبو اضافه می نماییم و هم می زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
برای درست کردن پوره لبو ابتدا لبو را بپزید سپس در میکسر پوره نمایید در ادامه آرد را به همراه پودر کاکائو و بیکنیگ پودر الک می کنیم و آرام آرام به مایه تخم مرغی اضافه می نماییم.
مرحله چهارم
مواد را هم می زنیم تا دانه های آرد باز شود و گوله گوله نشود و یک خمیر یکدست داشته باشیم و شکلات چیپسی و روغن را درون مایه مافین می ریزیم و با لیسک در حد مخلوط شدن هم می زنیم.
مرحله پنجم
مایه را داخل قالب مافین می ریزیم و یک سوم از قالب را خالی می گذاریم چون مافین ها پف می کنند سپس در فر قرار می دهیم برای ۳۰ دقیقه تا بپزد بعد از این زمان از فر خارج می کنیم.
مرحله ششم
اجازه دهید کاپ کیک خنک شود سپس با کرم گاناش به دلخواه تزیین نمایید مافین ها را در ظرف سرو بچینید و برای پذیرایی از مهمان ها و یک عصرانه دلچسب نوش جان کنید.