طرز تهیه کیک یلدایی شیک و خوشمزه خانگی برای شب چله
طرز تهیه کیک یلدایی
برای یلدای امسال می توانید یک کیک شیک و خوشمزه درست کنید و به میز پذیرایی خود زیبایی و جلوه خاصی ببخشید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک یلدایی شیک و خوشمزه خانگی برای شب چله در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای کیک | |
انار | ۲ عدد |
تخم مرغ کوچک | ۴ عدد |
آب انار | نصف پیمانه |
شکر | یک پیمانه سرپر |
روغن مایع | نصف پیمانه |
آرد قنادی | ۳۰۰ گرم |
وانیل | کمی |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری استاندارد قنادی |
رنگ خوراکی قرمز | برای خوشرنگ تر شدن کیک( دلخواه) |
طرز تهیه کیک یلدایی
مرحله اول
برای درست کردن کیک یلدایی در ابتدا انارها را شسته سپس پوست آن را برش داده و آن ها را دان می کنیم و به همراه تخم مرغ داخل مخلوط کن می ریزیم سپس به آن آب انار، شکر و روغن می افزاییم و با هم مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
بعد از این که کاملا با هم میکس شدند داخل صافی می ریزیم تا دانه های انار جدا شود و برای خوشرنگ تر شدن کیک چند قطره رنگ قرمز خوراکی اضافه می کنیم سپس کمی وانیل می افزاییم و با هم مخلوط می نماییم.
مرحله سوم
آرد را الک می کنیم سپس با بکینیگ پودر مخلوط نموده و به مایه کیک در چند مرحله اضافه می نماییم و هم می زنیم تا کاملا دانه های آرد باز شود سپس کف یک قالب در ابعاد ۲۰ در ۲۰ را را چرب کرده و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم.
مرحله چهارم
فر برقی را با دمای ۱۸۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیم و ظرف را برای ۴۵ دقیقه داخل آن قرار می دهیم تا کاملا بپزد سپس از فر خارج کرده و اجازه می دهیم خنک شود و با خامه فرم گرفته قنادی شکوفه می زنیم و با انار و خلال پسته تزیین می کنیم. نوش جان.
- منبع :
- ashpazi.foodspy