طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی با کدو حلوایی
طرز تهیه شیرینی کاکا
شیرینی کاکا یک شیرینی گیلانی خوشمزه و ساده است که با کدو حلوایی درست می شود در فصل پاییز می توانید این شیرینی را بپزید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی با کدو حلوایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی کاکا | |
کدو حلوایی | یک عدد متوسط |
آرد گندم | یک پیمانه یا ۱۵۰ گرم |
تخممرغ | یک عدد |
شکر | نصف پیمانه |
بیکینگ پودر | یک قاشق چای خوری |
گلاب یا شیر | نصف پیمانه |
گردو خرد شده | در صورت تمایل نصف پیمانه |
دارچین، هل | به میزان لازم |
روغن | به میزان کافی |
طرز تهیه شیرینی کاکا
مرحله اول
برای درست کردن شیرینی کاکا گیلانی در ابتدا پوست کدو حلوایی را بشویید و آن را از وسط برش بزنید برای این کار حتما از کارد تیز استفاده کنید و کدو را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.
مرحله دوم
در هنگام برش دقت کنید چون برعکس بعد از پخت که کدو حسابی حلوایی و نرم می شود در زمان خامی پوست سفتی دارد، سپس دانه های آن و ریشه های داخلش را با کمک یک قاشق فلزی خارج کنید.
مرحله سوم
کدو حلوایی را به صورت تکه های مربعی کوچک برش می زنیم سپس در یک قابلمه ریخته و روی آن کمی شکر می ریزیم و درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله چهارم
اجازه دهید کدو کاملا بپزد سپس از ظرف خارج کرده کمی که خنک شد از پوست جدا می کنیم می توانید با یک قاشق از داخل پوست جدا کنید سپس کدو را له می کنیم.
مرحله پنجم
این مرحله شبیه پوره کدو حلوایی است می توانید در غذاساز هم ریخته و کاملا له و یکدست نمایید سپس تخم مرغ را به همراه شکر، بکینگ پودر، شیر یا گلاب، گردو، دارچین و هل می افزاییم.
مرحله ششم
در انتها آرد را کم کم به مواد می افزاییم و هم می زنیم تا دانه های آرد در مایه شیرینی باز شود و مواد به شکل خمیر در بیاید اجازه می دهیم خمیر نیم ساعت استراحت کند تا خودش را بگیرد.
مرحله هفتم
تابه را روی حرارت گذاشته روغن می ریزیم تا داغ شود سپس به شکل دلخواه خمیر را شکل می دهیم که معمولا این شیرینی به شکل دایره های کوچک است و در تابه سرخ می کنیم.
مرحله هشتم
بعد از این که شیرینی سرخ شد آن را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافه آن گرفته شود سپس در ظرف سرو چیده از خوردن آن در کنار خانواده با یک نوشیدنی لذت ببریید. نوش جان.