طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی با کدو حلوایی

طرز تهیه شیرینی کاکا

طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی با کدو حلوایی طرز تهیه کاکا گیلانی با ارد برنج  طرز تهیه کاکا با ماست  شیرینی کدو حلوایی بدون فر  طرز تهیه کاکا با کدو  طرز تهیه کاکا کدو با ماست  طرز تهیه شیرینی کاکا با ارد برنج  طرز تهیه شیرینی کاکا ساده  شیرینی کدو حلوایی با ماست Kaka sweet advdkd ;h;h

شیرینی کاکا یک شیرینی گیلانی خوشمزه و ساده است که با کدو حلوایی درست می شود در فصل پاییز می توانید این شیرینی را بپزید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی با کدو حلوایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی کاکا
کدو حلوایییک عدد متوسط
آرد گندمیک پیمانه یا ۱۵۰ گرم
تخم‌مرغیک عدد
شکرنصف پیمانه
بیکینگ پودریک قاشق چای خوری
گلاب یا شیرنصف پیمانه
گردو خرد شدهدر صورت تمایل نصف پیمانه
دارچین، هلبه میزان لازم
روغنبه میزان کافی

طرز تهیه شیرینی کاکا

 

مرحله اول

برای درست کردن شیرینی کاکا گیلانی در ابتدا پوست کدو حلوایی را بشویید و آن را از وسط برش بزنید برای این کار حتما از کارد تیز استفاده کنید و کدو را روی تخته آشپزخانه قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی با کدو حلوایی طرز تهیه کاکا گیلانی با ارد برنج  طرز تهیه کاکا با ماست  شیرینی کدو حلوایی بدون فر  طرز تهیه کاکا با کدو  طرز تهیه کاکا کدو با ماست  طرز تهیه شیرینی کاکا با ارد برنج  طرز تهیه شیرینی کاکا ساده  شیرینی کدو حلوایی با ماست Kaka sweet advdkd ;h;h

مرحله دوم

در هنگام برش دقت کنید چون برعکس بعد از پخت که کدو حسابی حلوایی و نرم می شود در زمان خامی پوست سفتی دارد، سپس دانه های آن و ریشه های داخلش را با کمک یک قاشق فلزی خارج کنید.

مرحله سوم

کدو حلوایی را به صورت تکه های مربعی کوچک برش می زنیم سپس در یک قابلمه ریخته و روی آن کمی شکر می ریزیم و درب ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می دهیم.

مرحله چهارم

اجازه دهید کدو کاملا بپزد سپس از ظرف خارج کرده کمی که خنک شد از پوست جدا می کنیم می توانید با یک قاشق از داخل پوست جدا کنید سپس کدو را له می کنیم.

مرحله پنجم

این مرحله شبیه پوره کدو حلوایی است می توانید در غذاساز هم ریخته و کاملا له و یکدست نمایید سپس تخم مرغ را به همراه شکر، بکینگ پودر، شیر یا گلاب، گردو، دارچین و هل می افزاییم.

مرحله ششم

در انتها آرد را کم کم به مواد می افزاییم و هم می زنیم تا دانه های آرد در مایه شیرینی باز شود و مواد به شکل خمیر در بیاید اجازه می دهیم خمیر نیم ساعت استراحت کند تا خودش را بگیرد.

مرحله هفتم

تابه را روی حرارت گذاشته روغن می ریزیم تا داغ شود سپس به شکل دلخواه خمیر را شکل می دهیم که معمولا این شیرینی به شکل دایره های کوچک است و در تابه سرخ می کنیم.

طرز تهیه شیرینی کاکا گیلانی با کدو حلوایی طرز تهیه کاکا گیلانی با ارد برنج  طرز تهیه کاکا با ماست  شیرینی کدو حلوایی بدون فر  طرز تهیه کاکا با کدو  طرز تهیه کاکا کدو با ماست  طرز تهیه شیرینی کاکا با ارد برنج  طرز تهیه شیرینی کاکا ساده  شیرینی کدو حلوایی با ماست Kaka sweet advdkd ;h;h

مرحله هشتم

بعد از این که شیرینی سرخ شد آن را روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافه آن گرفته شود سپس در ظرف سرو چیده از خوردن آن در کنار خانواده با یک نوشیدنی لذت ببریید. نوش جان.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 1 آذر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.