طرز تهیه کیک انار یلدا خانگی خوشمزه مرحله به مرحله
طرز تهیه کیک انار
کیک انار یک کیک خوشمزه و شیک است که می توانید به صورت خانگی آماده کنید و به میز یلدا خود جلوه ویژه ببخشید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک انار یلدا خانگی خوشمزه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک انار | |
آرد | ۱۳۰ گرم |
شکر | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
روغن مایع | یک سوم پیمانه |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
انار دون شده | یک دوم پیمانه |
بیکینگ پودر | یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه کیک انار
مرحله اول
برای درست کردن کیک انار در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را با دقت از هم جدا کنید می توانید زمانی که تخم مرغ را می شکنید از هم باز کنید و سعی کنید زرده را داخل پوست تخم مرغ نگه دارید و سفیده در ظرفی بریزید.
مرحله دوم
زرده ها را به همراه شکر و و انیل در یک ظرف ریخته و با کمک همزن بزنید تا سبک و کرم رنگ شود سپس به آن روغن می افزاییم و برای یک دقیقه دیگر با همزن برقی می زنیم.
مرحله سوم
در ادامه سفیده ها را در ظرف دیگری ریخته و با همزن برقی آن قدر بزنید تا فرم بگیرند سپس به صورت آرام و دورانی در چند مرحله با زرده ها مخلوط کنید و در یک جهت هم بزنید تا پف آن از بین نرود.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را با بیکینگ پودر مخلوط نمایید و الک کنید سپس کم کم به مایه کیک بیافزایید و با لیسک به آرامی و دورانی با هم مخلوط کرده و در انتها انار دانه شده را اضافه نمایید.
مرحله پنجم
قالب مورد نظر را چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید و سطح روی خمیر را صاف کنید فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه برای ۲۰ دقیقه گرم کرده و به مدت ۴۵ دقیقه اجازه می دهیم کیک بپزد.
مرحله ششم
در انتهای پخت با خلال تست می کنیم تا از پخته شدن کیک مطمئن شویم خلال را در کیک فرو کنید اگر مایه خمیر به خلال نچسبید کیک آماده است از فر خارج کنید و اجازه دهید ده دقیقه در قالب خنک شود.
مرحله هفتم
سپس از قالب خارج کرده و بگذارید کاملا خنک شود می توانید لایه لایه برش بزنید و مابین آن خامه بریزید و روی کیک هم کمی خامه بزنید و با انار تزیین کنید یا این که بدون خامه سرو نمایید. نوش جان.
تزیین کیک انار
از ورق ژلاتین و آب انار استفاده کنید وقتی حل شد ظرف ژلاتین را داخل یک کاسه یخ بگذارید تا کمی غلیظ شود سپس با دانه های انار مخلوط کرده و روی کیک را تزیین نمایید.