طرز تهیه اسکون کدو حلوایی شیرینی خوشمزه برای شب یلدا
طرز تهیه اسکون کدو حلوایی
اسکون نوعی شیرینی است که بافتی بین نان و شیرینی دارد و جز نان هایی محسوب می شود که سریع آماده می شوند و نیازی به خمیر مایه ندارند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکون کدو حلوایی شیرینی خوشمزه برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای شیرینی | |
تخم مرغ | ۱ عدد بزرگ |
خامه | یک و نیم قاشق سوپ خوری |
شیره | ۱ قاشق سوپ خوری |
شیر | یک و نیم قاشق سوپ خوری |
پوره کدو حلوایی | یک دوم فنجان |
کره (سرد، بدون نمک) | ۸ قاشق سوپ خوری |
جوز آسیاب شده | یک دوم قاشق چایخوری |
میخک آسیاب شده | سه چهارم قاشق چای خوری |
زنجبیل آسیاب شده | سه چهارم قاشق چای خوری |
دارچین آسیاب شده | ۱ قاشق چای خوری |
عصاره وانیل | ۲ قاشق چای خوری |
نمک | یک دوم قاشق چای خوری |
جوش شیرین | یک دوم قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق چای خوری |
شکر قهوه ای | یک سوم فنجان |
آرد | ۲ فنجان |
مواد لازم برای رویه ادویه و کدو حلوایی | |
زنجبیل آسیاب شده | یک چهارم قاشق چای خوری |
جوز آسیاب شده | یک هشتم قاشق چای خوری |
میخک | یک هشتم قاشق چای خوری |
شکر پودری الک شده | ۱ فنجان |
دارچین آسیاب شده | یک چهارم قاشق چای خوری |
پوره کدو حلوایی | ۱ قاشق سوپ خوری |
خامه | ۱ قاشق سوپ خوری |
شیر | ۱ قاشق سوپ خوری |
مواد لازم برای رویه شکری | |
خامه | ۱ قاشق سوپ خوری |
شیر | ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر پودری الک شده | ۱ فنجان |
طرز تهیه اسکون کدو حلوایی
مرحله اول
برای درست کردن اسکون کدو حلوایی در ابتدا یک توری را در طبقه میانی فر بگذارید و فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنید کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید یا چرب کنید.
مرحله دوم
در ادامه در ظرفی آرد را به همراه شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، میخک و جوز می ریزیم و با هم مخلوط می نماییم سپس کره سرد را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله سوم
کره را به اندازه مکعب های کوچک برش می زنیم و داخل مخلوط آرد می ریزیم و کره را با رنده خمیر یا دو چاقو داخل آرد ریز می کنیم تا مخلوط شبیه برشتوک درشت با تکه های به اندازه نخود کره شود.
مرحله چهارم
می توانید این کار را با غذاساز انجام دهید و ۳ الی ۴ بار بزنید تا شبیه برشتوک درشت شود سپس در ظرفی دیگر پوره کدو حلوایی را به همراه شیره، خامه و شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
این مواد را بعد از ترکیب شدن به مخلوط آرد و کره می افزاییم و هم می زنیم تا یک خمیر یکدست داشته باشیم سپس روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را ورز می دهیم تا ور بیاید.
مرحله ششم
خمیر را به شکل مستطیل در می آوریم با ابعادی حدود ۲۵ در ۱۸ کاملا با وردنه باز می کنیم سپس مستطیل را از طول به دو نیم می کنیم و ۴ برش ضربدری می زنیم تا ۸ مثلث داشته باشیم.
مرحله هفتم
در ادامه هر مثلث را از وسط برش می زنیم تا ۱۶ اسکون داشته باشیم سپس داخل سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد سپس از فر خارج کنید.
مرحله هشتم
اجازه دهید اسکون کدو حلوایی خنک شود در این فاصله رویه آن را آماده کنید برای رویه شکری ساده در ظرفی شکر را بریزید و با نصف قاشق چای خوری شیر و نصف قاشق چای خوری خامه مخلوط نمایید.
مرحله نهم
مواد رویه را هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسد قاشق را در آن فرو نمایید اگر مخلوط قطره قطره می چکد غلظت خوب است اگر غلیظ بود کمی شیر یا خامه اضافه کنید اگر رقیق بود شکر پودری بیافزایید.
مرحله دهم
اسکون های خنک شده را داخل این مخلوط فرو می کنیم سپس طوری که رویه آن رو به بالا باشد روی توری خنک کننده می گذاریم در ادامه رویه ادویه و کدو حلوایی را آماده می کنیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله شکر، ادویه ها و نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه را در ظرفی می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا به غلظت مناسب مثل رویه شکری برسد.
مرحله دوازدهم
از رویه ادویه ها با قاشق به آرامی به شکل زیگزاگی روی شیرینی می ریزیم بعد از ۵ دقیقه شیرینی آماده است در ظرف سرو بچینید و در کنار خانواده نوش جان کنید.