طرز تهیه اسکون کدو حلوایی شیرینی خوشمزه برای شب یلدا

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی شیرینی خوشمزه برای شب یلدا طرز تهیه کدو حلوایی  طرز تهیه کدو حلوایی تنوری  طرز تهیه غذای کدو حلوایی  طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شده با گردو  کدو حلوایی را چگونه بخوریم   طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی  شیرینی اسکون چیست  کدو حلوایی در فر Pumpkin scones hs;,k ;n, pg,hdd

اسکون نوعی شیرینی است که بافتی بین نان و شیرینی دارد و جز نان هایی محسوب می شود که سریع آماده می شوند و نیازی به خمیر مایه ندارند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسکون کدو حلوایی شیرینی خوشمزه برای شب یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای شیرینی
تخم مرغ۱ عدد بزرگ
خامهیک و نیم قاشق سوپ خوری
شیره۱ قاشق سوپ خوری
شیریک و نیم قاشق سوپ خوری
پوره کدو حلوایییک دوم فنجان
کره (سرد، بدون نمک)۸ قاشق سوپ خوری
جوز آسیاب شدهیک دوم قاشق چایخوری
میخک آسیاب شدهسه چهارم قاشق چای خوری
زنجبیل آسیاب شدهسه چهارم قاشق چای خوری
دارچین آسیاب شده۱ قاشق چای خوری
عصاره وانیل۲ قاشق چای خوری
نمکیک دوم قاشق چای خوری
جوش شیرینیک دوم  قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق چای خوری
شکر قهوه اییک سوم فنجان
آرد۲ فنجان

 

مواد لازم برای رویه ادویه و کدو حلوایی
زنجبیل آسیاب شدهیک چهارم قاشق چای خوری
جوز آسیاب شدهیک هشتم قاشق چای خوری
میخکیک هشتم قاشق چای خوری
شکر پودری الک شده۱ فنجان
دارچین آسیاب شدهیک چهارم قاشق چای خوری
پوره کدو حلوایی۱ قاشق سوپ خوری
خامه۱ قاشق سوپ خوری
شیر۱ قاشق سوپ خوری

 

مواد لازم برای رویه شکری
خامه۱ قاشق سوپ خوری
شیر۱ قاشق سوپ خوری
شکر پودری الک شده۱ فنجان

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی

مرحله اول

برای درست کردن اسکون کدو حلوایی در ابتدا یک توری را در طبقه میانی فر بگذارید و فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنید کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید  یا چرب کنید.

مرحله دوم

در ادامه در ظرفی آرد را به همراه شکر، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین، زنجبیل، میخک و جوز می ریزیم و با هم مخلوط می نماییم سپس کره سرد را از یخچال خارج می کنیم.

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی شیرینی خوشمزه برای شب یلدا طرز تهیه کدو حلوایی  طرز تهیه کدو حلوایی تنوری  طرز تهیه غذای کدو حلوایی  طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شده با گردو  کدو حلوایی را چگونه بخوریم   طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی  شیرینی اسکون چیست  کدو حلوایی در فر Pumpkin scones hs;,k ;n, pg,hdd

مرحله سوم

کره را به اندازه مکعب های کوچک برش می زنیم و داخل مخلوط آرد می ریزیم و کره را با رنده خمیر یا دو چاقو داخل آرد ریز می کنیم تا مخلوط شبیه برشتوک درشت با تکه های به اندازه نخود کره شود.

مرحله چهارم

می توانید این کار را با غذاساز انجام دهید و ۳ الی ۴ بار بزنید تا شبیه برشتوک درشت شود سپس در ظرفی دیگر پوره کدو حلوایی را به همراه شیره، خامه و شیر، تخم مرغ و عصاره وانیل مخلوط می کنیم.

مرحله پنجم

این مواد را بعد از ترکیب شدن به مخلوط آرد و کره می افزاییم و هم می زنیم تا یک خمیر یکدست داشته باشیم سپس روی میز کار آرد می پاشیم و خمیر را ورز می دهیم تا ور بیاید.

مرحله ششم

خمیر را به شکل مستطیل در می آوریم با ابعادی حدود ۲۵ در ۱۸ کاملا با وردنه باز می کنیم سپس مستطیل را از طول به دو نیم می کنیم و ۴ برش ضربدری می زنیم تا ۸ مثلث داشته باشیم.

مرحله هفتم

در ادامه هر مثلث را از وسط برش می زنیم تا ۱۶ اسکون داشته باشیم سپس داخل سینی بچینید و در فر از قبل گرم شده برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد سپس از فر خارج کنید.

مرحله هشتم

اجازه دهید اسکون کدو حلوایی خنک شود در این فاصله رویه آن را آماده کنید برای رویه شکری ساده در ظرفی شکر را بریزید و با نصف قاشق چای خوری شیر و نصف قاشق چای خوری خامه مخلوط نمایید.

طرز تهیه اسکون کدو حلوایی شیرینی خوشمزه برای شب یلدا طرز تهیه کدو حلوایی  طرز تهیه کدو حلوایی تنوری  طرز تهیه غذای کدو حلوایی  طرز تهیه کدو حلوایی سرخ شده با گردو  کدو حلوایی را چگونه بخوریم   طرز تهیه پنکیک کدو حلوایی  شیرینی اسکون چیست  کدو حلوایی در فر Pumpkin scones hs;,k ;n, pg,hdd

مرحله نهم

مواد رویه را هم می زنیم تا به غلظت دلخواه برسد قاشق را در آن فرو نمایید اگر مخلوط قطره قطره می چکد غلظت خوب است اگر غلیظ بود کمی شیر یا خامه اضافه کنید اگر رقیق بود شکر پودری بیافزایید.

مرحله دهم

اسکون های خنک شده را داخل این مخلوط فرو می کنیم سپس طوری که رویه آن رو به بالا باشد روی توری خنک کننده می گذاریم در ادامه رویه ادویه و کدو حلوایی را آماده می کنیم.

مرحله یازدهم

در این مرحله شکر، ادویه ها و نصف قاشق چایخوری شیر و نصف قاشق چایخوری خامه را در ظرفی می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم تا به غلظت مناسب مثل رویه شکری برسد.

مرحله دوازدهم

از رویه ادویه ها با قاشق به آرامی به شکل زیگزاگی روی شیرینی می ریزیم بعد از ۵ دقیقه شیرینی آماده است در ظرف سرو بچینید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 23 آذر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.