طرز تهیه سس پیتزا ساده و خوشمزه به روش ایتالیایی
طرز تهیه مربا چاقاله پسته خانگی با طعمی متفاوت
طرز تهیه مربا چاقاله پسته مربا چاقاله پسته یک مربای خوشمزه و مجلسی با دستور پخت بسیار ساده است که طعم بسیار خوب …
روش خشک کردن توت سفید + علت سیاه شدن توت خشک
خشک کردن توت توت خشک از تنقلات سالم و مفیدی است که می توانید در منزل درست کنید و از خوردن آن لذت …
طرز تهیه کشمش پلویی از انگور در منزل
طرز تهیه کشمش پلویی کشمش یکی از تنقلات مفید و خوشمزه ای است که می توانید در کنار چای میل کنید یا همراه …
طرز تهیه سس پیتزا
سس پیتزا در مزه نهایی آن بسیار موثر است این دستور ساده را می توانید جایگزین سس کچاپ کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس پیتزا ساده و خوشمزه به روش ایتالیایی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ریحان | ۱ قاشق چای خوری |
سیر | ۱ قاشق چای خوری |
آویشن | ۱ قاشق چای خوری |
شکر | یک دوم قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی متوسط | ۶ عدد |
سس گوجه فرنگی | یک دوم فنجان |
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری |
پونه خشک | یک دوم قاشق چای خوری |
فلفل سیاه و فلفل قرمز | به اندازه کافی |
طرز تهیه سس پیتزا
مرحله اول
برای درست کردن سس پیتزا در ابتدا گوجه ها را می شوییم و رنده می کنیم سپس سیر را پوست گرفته و له می کنیم یا رنده کرده و کنار می گذاریم ریحان های شسته شده را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و خرد می کنیم.
مرحله دوم
قابلمه کوچکی را روی حرارت اجاق گاز می گذاریم و دما را روی حرارت کم تنطیم می کنیم روغن زیتون را داخل آن ریخته و اجازه می دهیم گرم شود سپس سیر رنده شده را به آن می افزاییم و تفت می دهیم سیر زود می سوزد دقت کنید.
مرحله سوم
بوی سیر که بلند شد سس گوجه را به همراه گوجه فرنگی های پوره شده می افزاییم و کاملا تفت می دهیم تا ترکیب یکدستی داشته باشیم سپس شکر را به همراه پونه خشک، آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
در ادامه ریحان را نیز می افزاییم و مواد را با هم کاملا مخلوط می نماییم و برای ده دقیقه اجازه می دهیم تا با هم بجوشند و ترکیب غلیظ تر شود سپس از روی حرارت بر می داریم و صبر می کنیم تا سس پیتزا خنک شود.
مرحله پنجم
سس خوشمزه ما آماده است در زمان پخت پیتزا می توانید این سس را روی خمیر بریزید و طعم بی نظیری به غذای خود بدهید و در زمان سرو نیز می توانید از این سس خوشمزه و دست ساز استفاده کنید. نوش جان.