طرز تهیه سس سالسا مکزیکی خوشمزه در منزل
طرز تهیه سس سالسا
سس سالسا یک سس خوشمزه و تند است که اصالتا مکزیکی است و در کنار بسیاری از غذاها به عنوان چاشنی سرو می شود و یک سس عالی برای کسانی است که ذائقه تند پسند دارند این سس خوشمزه را می توانید در کنار چیپس و غذاهای فست و فودی نیز میل کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس سالسا مکزیکی خوشمزه در منزل در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم سس سالسا | |
گوجه فرنگی | ۵ تا ۶ عدد یا ۵۰۰ گرم |
گوجه پخته | ۱ پیمانه |
پیازچه تمیز و خرد شده به سه قسمت | ۲ عدد |
پیاز قرمز نگینی شده | ۱/۳ پیمانه |
فلفل هالوپینو دانه گرفته و درشت خرد شده | ۱ عدد |
گشنیز | ۱/۳ پیمانه |
سیر بزرگ درشت خرد شده | ۱ حبه |
آب لیموی تازه | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر چیلی | ۱/۲ قاشق چایخوری |
پودر زیره | ۱/۴ قاشق چایخوری |
شکر | ۱/۲ قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس سالسا
مرحله اول
برای درست کردن سس سالسا در ابتدا گوجه فرنگی و فلفل هالو پینا را به همراه سیر و پیاز روی سینی فر می گذاریم و کباب می کنیم سپس اجازه می دهیم تا سرد شوند.
مرحله دوم
در این مرحله آن ها را داخل بلندر می ریزیم و به آن گوجه پخته، پیازچه، گشنیز، پودر چیلی، پودر زیره، شکر و آبلیموی تازه را اضافه می کنیم و کاملا با هم میکس می نماییم.
مرحله سوم
سس سالسا بیشتر از دو تا سه روز ماندگاری ندارد پس بهتر است به اندازه مصرف درست کنید کباب کردن گوجه و فلفل طعم بی نظیری به آن می دهد بعد از میکس کردن سس را بپزید.
مرحله چهارم
با پختن سس غلیظ تر می شود این سس خوشمزه را می توانید کنار ترتیلا، چیپس، پاستا، پیتزا، انواع سوخاری و کنتاکی سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- kitchen_reyhoon