طرز تهیه سس انبه خوشمزه و خانگی با انبه تازه
طرز تهیه سس انبه
سس انبه یکی از سس های خوشمزه کنار غذاست که در کنار فلافل غذای معروف جنوبی سرو می شود سس انبه به روش های مختلفی درست می شود اما با انبه تازه طعم دیگری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس انبه خوشمزه و خانگی با انبه تازه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سس انبه | |
انبه خلالی شده | ۱ کیلو |
سیر له شده | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱ استکان |
سرکه ۱/۵ لیوان | ۱/۵ لیوان |
پودر گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
فلفل عنابی | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه ترشی یک دوم قاشق غذاخوری | یک دوم قاشق غذاخوری |
سیاهدونه | یک دوم قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده با سرکه | ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سس انبه
مرحله اول
برای درست کردن سس انبه جنوبی در ابتدا انبه های تازه را بشویید و کاما خشک کنید سپس هسته آن را جدا کرده و روی تخته آشپزخانه قرار داده و به صورت خلالی برش دهید.
مرحله دوم
به انبه ها نمک و زردچوبه بپاشید با دست ماساژ دهید و داخل آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و انبه ها را داخل یک قابلمه بریزید و سرکه سیر، ادویه ترشی را به همراه پودر گشنیز بیافزایید.
مرحله سوم
در این مرحله فلفل عنابی و شکر را نیز اضافه می کنیم و همه مواد را با هم مخلوط می نماییم و قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید و انبه ها نرم شوند.
مرحله چهارم
وقتی انبه ها نرم شدند زعفران دم کرده با سرکه را می افزاییم و هم می زنیم سپس شعله اجاق گاز را خاموش می نماییم و با هر وسیله ای که دارید انبه را پوره می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه سیاه دانه را اضافه می نماییم و هم می زنیم و اجازه می دهیم که سس انبه خنک شود سپس داخل شیشه تمیز و کاملا خشک بریزید و درب شیشه را ببندید و در یخچال نگهداری کنید.
نکات آشپزی سس انبه
اگر سس انبه بعد از آماده شدن غلیظ بود می توانید سرکه را کم کم به آن بیافزایید تا به غلظت دلخواه برسد.
- منبع :
- mahin_banno