طرز تهیه سس کچاب تند به روش کارخانه ای
طرز تهیه سس کچاب تند
در میان سس ها سس کچاب بسیار پر طرفدار و پر کاربرد است و در بسیاری از غذاها و ساندویچ ها استفاده می شود و چاشنی خوشمزه ای است که به صورت تند هم آماده می گردد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سس کچاب تند به روش کارخانه ای در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سس کچاب | |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذا خوری |
آب | ۱ لیوان |
رب گوجه | ۲ قاشق غذا خوری |
سرکه | ۱/۳ لیوان |
شکر | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن مایع | ۱ قاشق غذا خوری |
پودر پیاز | ۲ قاشق مربا خوری |
پودر سیر | ۲ قاشق مربا خوری |
پودر پاپریکا | ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه سس کچاب تند
مرحله اول
برای درست کردن سس کچاپ تند در ابتدا آب و نشاسته را در ظرفی بریزید و کاملا با هم مخلوط نمایید تا صاف و یکدست شود سپس پودر پیاز را به همراه پودر سیر، پودر پاپریکا، فلفل قرمز و سیاه را بیافزایید.
مرحله دوم
در این مرحله نمک را به همراه شکر و سرکه می افزاییم و در انتها رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و همه مواد را با هم کاملا مخلوط می نماییم و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم.
مرحله سوم
وقتی مواد کمی گرم شدند روغن مایع را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کناره های ظرف قل بزند و مواد سس کچاپ به غلظت دلخواه برسد سپس از روی حرارت بر می داریم.
مرحله چهارم
اجازه دهید که سس شما کاملا خنک شود سپس برای ۲۴ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سس مزه دار گردد این سس حتی از سس های بازاری هم خوش طعم تر است.
نکات سس کچاپ
این سس را بعد از آماده سازی می توانید تا یک ماه در یخچال در ظرف در بسته نگهداری نمایید لازم به ذکر است که سس بعد از نگهداری در یخچال کمی غلیظ تر می شود. اگر دوست دارید سس شیرین تر باشد کمی شکرش را بیشتر بریزید.
- منبع :
- mahin_banno