طرز تهیه مربای هویج مجلسی + فوت و فن مربای هویج
طرز تهیه مربای هویج
مربای هویج یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها هست این مربای خوشمزه خیلی ساده درست می شود و عطر و طعم دلپذیری دارد و می تواند برای وعده صبحانه یک گزینه جذاب باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای هویج غلیظ + فوت و فن مربای هویج در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای مربا هویج | |
هویج | ۵۰۰ گرم |
شکر | ۵۰۰ گرم |
آب | ۲ لیوان |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | یک قاشق غذاخوری |
چوب دارچین | یک عدد یا هل چند عدد |
طرز تهیه مربای هویج
مرحله اول
برای درست کردن مربای هویج شفاف در ابتدا هویج ها را بشویید سپس با پوست کن پوست بگیرید و رنده کنید هویج های رنده شده را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید.
مرحله دوم
همان طور که روی اجاق گاز است هم می زنیم تا هویج ها نرم شوند و آب آن ها کمی کشیده شود سپس شکر را به همراه آب، گلاب و چوب دارچین اضافه می کنیم و با هم مخلوط می نماییم.
مرحله سوم
برای دو ساعت اجازه دهید که با حرارت ملایم بپزد و جا بیافتد، درب قابلمه را کامل نگذارید که رنگ مربا تیره نشود و در انتهای پخت قبل از این که شربت مربا قوام پیدا کند آبلیمو را اضافه نمایید.
مرحله چهارم
مربا که آماده شد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود سپس داخل شیشه مناسب ریخته و در یخچال قرار دهید، مربای خانگی شما آماده است از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.
نکات مربای هویج
دقت داشته باشید که هیچ وقت از قابلمه و قاشق چرب برای درست کردن و هم زدن مربا استفاده نکنید زیرا باعث کپک زدن مربا می شود حتما قاشق کاملا تمیز و بدون ذره ای روغن باشد.
در انتهای پخت مقداری از شربت را در یک قاشق بریزید بعد از سرد شدن سریع اگر از قاشق ریخته نشد شربت قوام پیدا کرده است.
بهتر است از قابلمه لعابی یا مسی برای پخت مربا استفاده نمایید و در آخر می توانید مقداری زعفران دم کرده نیز اضافه کنید.
علت شکرک زدن مربا و راه حل آن
اگر مربا بیش از حد بجوشد مخصوصا با حرارت بالا یا این که شیرینی آن کم باشد شکرک می زند و برای رفع این مشکل باید در شربت مربا کمی آب جوش و کمی آبلیمو اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک برطرف شود.
- منبع :
- lezat_ashpazi1