طرز تهیه مربا بالنگ خوشمزه و خوشرنگ خانگی
طرز تهیه مربا بالنگ
یکی از مرباهای خوشمزه ایرانی مربای بالنگ با رنگ زیبا و طعم بی نظیرش است که در بسیاری از سفره های صبحانه دیده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا بالنگ خوشمزه و خوشرنگ خانگی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم مربا بالنگ | |
بالنگ | ۴عدد |
شکر | یک کیلو ۲۰۰گرم |
زعفران دم شده | ۲ قاشق غذاخوری |
آب | دو لیوان |
طرز تهیه مربا بالنگ
مرحله اول
در ابتدا بالنگ ها را پوست بگیرید و روی تخته آشپزخانه به قطعات کوچک برش بزنید سپس در آب برای یک ساعت خیس می کنیم قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.
مرحله دوم
آب که به جوش رسید بالنگ ها را داخل آن می ریزیم تا ۶ دقیقه بجوشد سپس آبکش می کنیم و دوباره می گذاریم آب به جوش بیاید و بالنگ ها را در آن می ریزیم ۳ بار این کار را تکرار می کنیم.
مرحله سوم
شکر را با آب روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا شربت قوام بیاید سپس تکه های بالنگ و زعفران را با هم مخلوط کرده و به شربت می افزاییم و برای ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم با هم قل بخورد.
مرحله چهارم
آب یک بالنگ را می گیریم و در ۱۰ دقیقه آخر پخت اضافه می نماییم و کمی که جوشید شعله اجاق گاز را خاموش می کنیم و چند ساعت می گذاریم در همان ظرف بماند تا حسابی خنک شود.
مرحله پنجم
در شیشه تمیز و خشک مربا را بریزید و در جای خنک نگهداری کنید این مربای خوشمزه را در کنار خانواده برای وعده صبحانه میل کنید و لذت ببرید .نوش جان.
کالری مربا بالنگ
مربای بالنگ در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰ کالری انرژی موجود است و نسبت به مربای هویج و مربای به کم کالری تر می باشد.
مربای بالنگ چیست؟
بالنگ یا ترنج یک میوه به رنگ زرد است که رنگ گوشت آن سفید می باشد طبع این میوه سرد و خشک است این میوه جز مرکبات است برگ های بالنگ بوی لیمو می دهند و از این میوه می توانید مربا بالنگ را درست کنید. بالنگ دشمن نفخ است و برای هضم غذا بسیار مفید است.
- منبع : ashpazkhaneh__modern