طرز تهیه مربا بالنگ خوشمزه و خوشرنگ خانگی

طرز تهیه مربا بالنگ

طرز تهیه مربا بالنگ خوشمزه و خوشرنگ خانگی طرز تهیه مربای بالنگ تازه بدون آهک طرز تهیه مربای بالنگ  گرفتن تلخی مربای بالنگ طرز تهیه مربای بالنگ  مربای بالنگ چیست طرز تهیه مربای بالنگ با آهک مربای پوست بالنگ مربا ترنج lvfh fhgk'

یکی از مرباهای خوشمزه ایرانی مربای بالنگ با رنگ زیبا و طعم بی نظیرش است که در بسیاری از سفره های صبحانه دیده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا بالنگ خوشمزه و خوشرنگ خانگی  در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم مربا بالنگ
بالنگ۴عدد
شکریک کیلو ۲۰۰گرم
زعفران دم شده۲ قاشق غذاخوری
آبدو لیوان

طرز تهیه مربا بالنگ

مرحله اول

در ابتدا بالنگ ها را پوست بگیرید و روی تخته آشپزخانه به قطعات کوچک برش بزنید سپس در آب برای یک ساعت خیس می کنیم قابلمه ای را پر از آب کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاید.

مرحله دوم

آب که به جوش رسید بالنگ ها را داخل آن می ریزیم تا ۶ دقیقه بجوشد سپس آبکش می کنیم و دوباره می گذاریم آب به جوش بیاید و بالنگ ها را در آن می ریزیم ۳ بار این کار را تکرار می کنیم.

مرحله سوم

شکر را با آب روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا شربت قوام بیاید سپس تکه های بالنگ و زعفران را با هم مخلوط کرده و به شربت می افزاییم و برای ۲۰ دقیقه اجازه می دهیم با هم قل بخورد.

مرحله چهارم

آب یک بالنگ را می گیریم و در ۱۰ دقیقه آخر پخت اضافه می نماییم و کمی که جوشید شعله اجاق گاز را خاموش می کنیم و چند ساعت می گذاریم در همان ظرف بماند تا حسابی خنک شود.

مرحله پنجم

در شیشه تمیز و خشک مربا را بریزید و در جای خنک نگهداری کنید این مربای خوشمزه را در کنار خانواده برای وعده صبحانه میل کنید و لذت ببرید .نوش جان.

کالری مربا بالنگ

مربای بالنگ در هر ۱۰۰ گرم آن ۶۰ کالری انرژی موجود است و نسبت به مربای هویج و مربای به کم کالری تر می باشد.

طرز تهیه مربا بالنگ خوشمزه و خوشرنگ خانگی طرز تهیه مربای بالنگ تازه بدون آهک طرز تهیه مربای بالنگ  گرفتن تلخی مربای بالنگ طرز تهیه مربای بالنگ  مربای بالنگ چیست طرز تهیه مربای بالنگ با آهک مربای پوست بالنگ مربا ترنج lvfh fhgk'

مربای بالنگ چیست؟

بالنگ یا ترنج یک میوه به رنگ زرد است که رنگ گوشت آن سفید می باشد طبع این میوه سرد و خشک است این میوه جز مرکبات است برگ های بالنگ بوی لیمو می دهند و از این میوه می توانید مربا بالنگ را درست کنید. بالنگ دشمن نفخ است و برای هضم غذا بسیار مفید است.

بروز رسانی توسط در دوشنبه 27 تیر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.