طرز تهیه ترشی خارک نارس و خوشمزه به روش جنوبی ها
طرز تهیه ترشی خارک
ترشی خارک یک ترشی خوشمزه و خوش طعم است که با خارک نارس درست می شود و با خوردن آن طعم متفاوتی را تجربه می کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشی خارک نارس و خوشمزه به روش جنوبی ها در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ترشی خارک | |
خارک کال | ۱/۵ کیلو |
سرکه | ۶ لیوان |
آب | ۲ لیوان |
زردچوبه، پودر تخم گشنیز، سیاهدانه، فلفل قرمز | هر کدام ۱ قاشق مربا خوری |
نمک | ۲ قاشق غذا خوری |
سیر له شده | ۵ تا ۶ حبه |
طرز تهیه ترشی خارک
مرحله اول
برای درست کردن ترشی خارک در ابتدا خارک ها را از شاخه هایش جدا کرده و دانه دانه می کنیم سپس آن ها را شسته و روی یک پارچه تمیز پهن می نماییم تا کاملا خشک شوند.
مرحله دوم
در قابلمه ای سرکه را به همراه آب می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید سپس خارک ها را به آن می افزاییم و صبر می کنم تا خارک ها نرم شوند.
مرحله سوم
بعد از نرم شدن خارک ها آن ها را در آبکش می ریزیم تا آب اضافه آن برود و کاملا خنک شوند در این فاصله سیر را له می کنیم و داخل یک کاسه می ریزیم و به آن ادویه ها را به همراه نمک می افزاییم.
مرحله چهارم
خارک های خنک شده را داخل یک شیشه تمیز و خشک می ریزیم سپس موادی که با سیر و ادویه درست شده بود روی آن ریخته و سرکه ای که خارک ها را داخلش پختیم داخل شیشه می ریزیم.
مرحله پنجم
روی شیشه یک پلاستیک فریزر قرار می دهیم و درب ظرف را محکم می بندیم و برای دو هفته در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا ترشی آماده شود و جا بیافتد. نوش جان.
- منبع :
- mahin_banno