طرز تهیه کشمش پلویی از انگور در منزل
طرز تهیه لواشک آلو سیاه خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه لواشک آلو در فصل تابستان انواع میوه های ترش و شیرین خوشمزه فراوان است که با آن ها می توانید انواع …
طرز تهیه پودر گوجه خانگی خوشمزه و پرکاربرد
طرز تهیه پودر گوجه پودر گوجه یک پودر پرکاربرد در آشپزی است این پودر خوشرنگ را برای همه غذاها می توانید استفاده کنید …
طرز تهیه گرده غوره خانگی چاشنی عالی غذا
طرز تهیه گرده غوره گرده غوره همان طور که از اسمش مشخص است از غوره درست می شود و مزه ترش و جذابی …
طرز تهیه کشمش پلویی
کشمش یکی از تنقلات مفید و خوشمزه ای است که می توانید در کنار چای میل کنید یا همراه با نخودچی و مغزها مخلوط کنید و در دورهمی ها و شب نشینی های زمستانی برای پذیرایی از مهمان ها استفاده نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشمش پلویی از انگور در منزل در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کشمش | |
انگور ریز بدون هسته | یک کیلو |
آب جوش | به مقدار کافی |
طرز تهیه کشمش پلویی
مرحله اول
برای درست کردن کشمش در ابتدا یک قابلمه را پر از آب می کنیم و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید در این فاصله انگورهای ریز و بدون دانه را تمیز می شوییم.
مرحله دوم
آب که به جوش آمد انگور را برای ۷ الی ۸ ثانیه داخل آب قرار می دهیم به یاد داشته باشید که انگور نباید در آب جوش بجوشد سپس در آبکش قرار دهید تا آبش برود و کاملا خشک شود.
مرحله سوم
از سبد یا توری فلزی استفاده کنید و انگورها را روی آن با فاصله بچینید طوری که روی هم انباشته نشوند و راحتتر خشک شوند روی دستمال تمیز هم برای خشک شدن می توانید بگذارید.
مرحله چهارم
انگورها را مقابل نور خورشید قرار دهید ۴ الی ۵ روز زمان لازم دارید تا کاملا کشمش شوند می توانید انگور ها را با طناب ریسه کنید و در پشت بام جلوی نور خورشید پهن نمایید.
مرحله پنجم
البته که می توانید با کمک دستگاه میوه خشک کن در زمان کوتاه تری کاملا انگورها را خشک کرده و به کشمش تبدیل کنید یا اینکه در سایه پهن کنید و انگور سایه خشک درست کنید.
مرحله ششم
بعد از این که کشمش ها آماده شدند خوشه و دم کشمش ها را جدا کنید و در ظرف تمیز و خشک بریزید آن را برای غذاهایی مثل کشمش پلو، نان کشمشی، آب دوغ خیار استفاده کنید. نوش جان.
- منبع :
- dajan.ir