طرز تهیه مربا گلابی خانگی خوشمزه به روش بازاری

طرز تهیه مربا گلابی

طرز تهیه مربا گلابی خانگی خوشمزه به روش بازاری فوت و فن مربای گلابی  خاصیت مربای گلابی  مربای گلابی جنگلی  مربای گلابی  سفت شدن مربای گلابی  مربای گلابی  کمپوت گلابی  مربا گلابی و سیب

گلابی میوه خوشمزه و خوشرنگی است که می توانید با آن مربا گلابی بی نظیری درست کنید و در فصول دیگر سال مصرف نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا گلابی خانگی خوشمزه به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای مربا گلابی
گلابییک کیلو
شکریک کیلو
آبسه لیوان دسته دار
زعفرانبه مقدار لازم
آب لیموشش قاشق غذاخوری

طرز تهیه مربا گلابی

مرحله اول

در ابتدا برای درست کردن مربا گلابی باید گلابی ها را تمیز بشویید می توانید خرد کنید یا سالم بگذارید پوست گلابی را بگیرید و دسته آن را نکنید در این مرحله آب و شکر را در قابلمه ای می ریزیم.

مرحله دوم

قابلمه را روی حرارت می گذاریم تا بجوشد وقتی شکر کاملا حل شد و مقداری غلیظ شد و قوام پیدا کرد گلابی ها را اضافه می کنیم تا خوب بجوشد و کاملا پخته شود نگران نباشید گلابی ها له نمی شوند.

مرحله سوم

با یک چاقو تست کنید اگر گلابی ها زیاد سفت نیستند زعفران و آب لیمو را اضافه کنید و یک ربع دیگر اجازه دهید تا بپزد سپس زیر قابلمه را خاموش کنید و یک دم کنی بگذارید.

مرحله چهارم

اجازه دهید با دم کنی یک شب تا صبح حدود ۱۲ ساعت به همین حالت بماند و شیره خیلی خوب به خورد گلابی ها برود و مربا کاملا خنک شود در شیشه تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

مرحله پنجم

این مربا گلابی خوشمزه و خانگی را می توانید کنار کره برای صبجانه اعضای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببریید. نوش جان.

طرز تهیه مربا گلابی خانگی خوشمزه به روش بازاری فوت و فن مربای گلابی  خاصیت مربای گلابی  مربای گلابی جنگلی  مربای گلابی  سفت شدن مربای گلابی  مربای گلابی  کمپوت گلابی  مربا گلابی و سیب

نکات آشپزی مربا گلابی

اگر بعد از پخت متوجه شدید که شیره آبکی است دوباره بگذارید بجوشد تا قوام پیدا کند اگر شیره قوام لازم را دارد ولی اضافه است در یک شیشه بریزید و برای شیرینی و دسرها اسفاده نمایید.

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 27 مرداد 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.