طرز تهیه مربا گیلاس خوشمزه و مخصوص به روش بازاری

طرز تهیه مربا گیلاس

طرز تهیه مربا گیلاس طرز تهیه مربا گیلاس با ماندگاری بالا مربای گیلاس قرمز مربای گیلاس مجلسی مربای گیلاس بدون شکر مربای گیلاس خانم اردستانی مربای گیلاس خانم گلاور طرز تهیه مربای آلبالو Cherry jam lvfhd 'dghs 

یکی از میوه های دلپذیر فصل تابستان گیلاس است که می توانید با آن مربا و کمپوت درست کنید و در فصل های دیگر هم از طعم این میوه خوشمزه لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا گیلاس خوشمزه و مخصوص به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای مربا گیلاس
گیلاس۱ کیلو
شکر۸۰۰ گرم
جوهر لیمونصف قاشق چای خوری
آب۱ لیوان

طرز تهیه مربا گیلاس

مرحله اول

برای درست کردن مربای گیلاس ابتدا گیلاس ها را تمیز می شوییم و دسته آن ها را جدا می کنیم اجازه می دهیم تا آب اضافه آن برود سپس به کمک هسته گیر یا نی هسته های آن را جدا می کنیم برای این کار می توانید از مطلب جدا کردن هسته آلبالو استفاده کنید.

طرز تهیه مربا گیلاس طرز تهیه مربا گیلاس با ماندگاری بالا مربای گیلاس قرمز مربای گیلاس مجلسی مربای گیلاس بدون شکر مربای گیلاس خانم اردستانی مربای گیلاس خانم گلاور طرز تهیه مربای آلبالو Cherry jam lvfhd 'dghs 

مرحله دوم

در این مرحله گیلاس های هسته گرفته را لایه لایه با شکر در قابلمه ای می ریزیم یک لایه گیلاس یک لایه شکر تا تمام شود سپس در ظرف را گذاشته و برای یک شب تا صبح در یخچال قرار می دهیم یا اگر زمان ندارید می توانید برای حدود ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله سوم

در این زمان گیلاس ها آب می اندازند و شکرها را جذب می کنند سپس از یخچال خارج کرده و روی حرارت بالای اجاق گاز قرار می دهیم و یک لیوان آب به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید اگر آب گیلاس ها زیاد بود می توانید آب را حذف کنید.

مرحله چهارم

بعد از به جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم تا حدود ۳۰ دقیقه گیلاس ها بپزند و به یاد داشته باشید که درب ظرف را نگذارید که سرریز می کند وقتی مربا می جوشد روی آن کفی حمع می شود که برداشتن آن باعث خوشرنگ شدن مربا می شود.

طرز تهیه مربا گیلاس طرز تهیه مربا گیلاس با ماندگاری بالا مربای گیلاس قرمز مربای گیلاس مجلسی مربای گیلاس بدون شکر مربای گیلاس خانم اردستانی مربای گیلاس خانم گلاور طرز تهیه مربای آلبالو Cherry jam lvfhd 'dghs 

مرحله پنجم

وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت برمی داریم به خاطر داشته باشید که مربا بعد از سرد شدن سفت تر می شود برای تست غلظت ظرفی را در فریزر بگذارید تا سرد شود سپس یک قاشق از مربا را روی آن بریزید اگر روان نشد و غلظت خوبی داشت آماده است.

مرحله ششم

اجازه دهید مربا سرد شود سپس در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید این مربا خوشمزه را برای صبحانه و میان وعده می توانید میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 10 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.