طرز تهیه مربا گیلاس خوشمزه و مخصوص به روش بازاری
طرز تهیه مربا گیلاس
یکی از میوه های دلپذیر فصل تابستان گیلاس است که می توانید با آن مربا و کمپوت درست کنید و در فصل های دیگر هم از طعم این میوه خوشمزه لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربا گیلاس خوشمزه و مخصوص به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای مربا گیلاس | |
گیلاس | ۱ کیلو |
شکر | ۸۰۰ گرم |
جوهر لیمو | نصف قاشق چای خوری |
آب | ۱ لیوان |
طرز تهیه مربا گیلاس
مرحله اول
برای درست کردن مربای گیلاس ابتدا گیلاس ها را تمیز می شوییم و دسته آن ها را جدا می کنیم اجازه می دهیم تا آب اضافه آن برود سپس به کمک هسته گیر یا نی هسته های آن را جدا می کنیم برای این کار می توانید از مطلب جدا کردن هسته آلبالو استفاده کنید.
مرحله دوم
در این مرحله گیلاس های هسته گرفته را لایه لایه با شکر در قابلمه ای می ریزیم یک لایه گیلاس یک لایه شکر تا تمام شود سپس در ظرف را گذاشته و برای یک شب تا صبح در یخچال قرار می دهیم یا اگر زمان ندارید می توانید برای حدود ۵ تا ۶ ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله سوم
در این زمان گیلاس ها آب می اندازند و شکرها را جذب می کنند سپس از یخچال خارج کرده و روی حرارت بالای اجاق گاز قرار می دهیم و یک لیوان آب به آن می افزاییم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید اگر آب گیلاس ها زیاد بود می توانید آب را حذف کنید.
مرحله چهارم
بعد از به جوش آمدن حرارت را ملایم می کنیم تا حدود ۳۰ دقیقه گیلاس ها بپزند و به یاد داشته باشید که درب ظرف را نگذارید که سرریز می کند وقتی مربا می جوشد روی آن کفی حمع می شود که برداشتن آن باعث خوشرنگ شدن مربا می شود.
مرحله پنجم
وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید از روی حرارت برمی داریم به خاطر داشته باشید که مربا بعد از سرد شدن سفت تر می شود برای تست غلظت ظرفی را در فریزر بگذارید تا سرد شود سپس یک قاشق از مربا را روی آن بریزید اگر روان نشد و غلظت خوبی داشت آماده است.
مرحله ششم
اجازه دهید مربا سرد شود سپس در ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید و درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید این مربا خوشمزه را برای صبحانه و میان وعده می توانید میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.