طرز تهیه بامیه خانگی آسان و خوشمزه به روش بازاری
طرز تهیه بامیه
بامیه شیرینی خوشمزه و پرطرفدار ماه رمضان است که می توانید به سادگی در منزل درست کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه خانگی آسان و خوشمزه به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای بامیه | |
گلاب | ۱/۴ پیمانه |
شکر | ۲ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
گلوکز مایع | ۲ قاشق غذا خوری |
جوهر لیمو | ۱/۴ قاشق چای خوری |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای شربت | |
کره یا روغن جامد | ۲۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
عسل یا شربت بار | ۱ قاشق غذا خوری |
تخم مرغ | ۲ عدد |
طرز تهیه بامیه
مرحله اول
در ابتدا برای درست کردن بامیه شربت آن را درست می کنیم برای این کار آب و شکر را در ظرفی مخلوط کرده و هم می زنیم سپس روی حرارت اجاق گاز با حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر به آرامی حل شود و شربت به جوش بیاید.
مرحله دوم
در مرحله ای که شکر روی حرارت است نیازی یه هم زدن نیست و نباید هم بزنید بعد از این که شربت به جوش آمد نوبت اضافه کردن گلاب به همراه رعفران و جوهر لیمو است و برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه اجازه دهید جوش بخورد و مواد با هم مخلوط شود.
مرحله سوم
در ادامه گلوکز را می افزاییم برای این که دور ظرف شکرک نزند با یک قلمو آغشته به آبلیمو دور ظرف را مرتب تمیز کنید این کار مانع شکرک زدن دور ظرف شربت می شود وقتی شربت به قوام رسید از روی حرارت بردارید.
مرحله چهارم
شربت باید غلظتی شبیه به عسل داشته باشد و موقع استفاده ولرم باشد یعنی نه خیلی سرد و نه خیلی گرم و تقریبا با محیط هم دما شود سپس نوبت آماده سازی خمیر شیرینی بامیه است برای این کار آب را به همراه کره و عسل در ظرفی می ریزیم.
مرحله پنجم
ظرف را روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا به جوش بیاید سپس آرد را در یک مرحله به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا خمیر یکدست شود و مواد کاملا مخلوط شوند برای ۵ دقیقه خمیر را روی حرارت ملایم تفت می دهیم.
مرحله ششم
تفت دادن خمیر بامیه باعث می شود که بامیه در زمان سرخ شدن کاملا مغز پخت شود البته زیاد هم نباید این کار را انجام دهید زیرا در زمان سرخ شدن از هم باز می شود سپس خمیر را داخل یک کاسه می ریزیم و صبر می کنیم خنک شود.
مرحله هفتم
تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم تا مخلوط شود سپس تخم مرغ بعدی را می افزاییم تا خمیری یکدست داشته باشیم سپس خمیر را داخل قیف با ماسوره مناسب بامیه می ریزیم البته به دلخواه می توانید از مدل های مختلف سر ماسوره استفاده نمایید.
مرحله هشتم
دقت داشته باشید که سر ماسوره ریز انتخاب نکنید در ادامه روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود و بامیه ها را در آن سرخ کنید مقدار روغن باید در حدی باشد که بامیه شناور شود می توانید از تابه کوچک و عمق دار استفاده کنید.
مرحله نهم
بامیه ها را با قیف بزنید و با قیچی چرب برش داده و در روغن سرخ نمایید سپس حرارت را ملایم کنید تا کاملا پخته و سرخ شوند تا زمانی که بامیه خودش را نگرفته اصلا هم نزنید بعد از سرخ شدن بدون معطلی در شربت بیاندازید و اجازه دهید کمی بماند.
مرحله دهم
سپس بیرون آورده و روی توری فلزی قرار دهید تا شربت اضافه آن خارج شود و در ظرف سرو بچینید برای تزیین زولبیا بامیه به دلخواه با پودر پسته تزیین نمایید و از خوردن شیرینی خوشمزه در سفره های افطار لذت ببرید. نوش جان.