طرز تهیه خرما پفکی شیرینی خوشمزه و مخصوص سفره افطار
طرز تهیه خرما پفکی
خرما پفکی یک شیرینی خوشمزه مخصوص ماه رمضان است همان طور که دیده اید در سفره های افطار و سحر خرما همیشه پای ثابت است با این کار طعم دیگری از خرما را تجربه کنید و از آن در مهمانی های افطاری خود استفاده نمایید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خرما پفکی شیرینی خوشمزه و مخصوص سفره افطار در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای خرما پفکی | |
خرما | یک بسته کوچک |
روغن | چهار قاشق غذا خوری |
شیر | یک دوم پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
بکینگ پودر | یک قاشق چای خوری |
شکر | یک قاشق غذا خوری سر خالی |
وانیل | یک چهارم قاشق چای خوری |
گلاب | یک چهارم پیمانه |
آرد سفید | به اندازه کافی |
گردو یا هر مغزی | دلخواه |
دارچین | به اندازه کافی |
طرز تهیه خرما پفکی
مرحله اول
برای درست کردن خرما پفکی خوشمزه در ابتدا شکر را به همراه تخم مرغ، وانیل و روغن در ظرفی می ریزیم و کاملا با هم مخلوط می کنیم سپس شیر و گلاب را به آن اضافه نمایید و به هم زدن ادامه می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه آرد و بکینگ پودر را می افزاییم مقدار آردی که اضافه می کنیم باید در حدی باشد که مایه ما به غلظت و قوام ماست برسد نه خیلی شل و نه خیلی غلیظ باشد مایه را کنار می گذاریم و هسته خرماها را خارج می کنیم.
مرحله سوم
هسته خرماها را که خارج کردید وسط آن ها مغز دلخواه خود را قرار دهید و در ادامه داخل دارچین سابیده شده بچرخانید تا به دارچین آغشته شوند سپس در مایه خمیری که درست کرده بودید بیاندازید و به کمک قاشق به مایه آغشته نمایید.
مرحله چهارم
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و روغن بریزید تا گرم شود سپس خرما را در آن سرخ نمایید بعد از آماده شدن در ظرف سرو قرار دهید و برای تزیین شیرینی به دلخواه از هر چیزی دوست دارید استفاده نمایید. نوش جان.