طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری
طرز تهیه ترشی بادمجان تکه ای بوشهری مرحله به مرحله
طرز تهیه ترشی بادمجان یکی از ترشی های خوشمزه پاییزی ترشی بادمجان است که کنار پلوهای مخلوط حسابی می چسبد ترشی ها را …
طرز تهیه ترشی شور لیمو ترش خوشمزه با پوست
طرز تهیه ترشی شور لیمو ترش ترشی شور لیمو ترش یک ترشی خوشمزه فصلی است که می توانید در فصل لیمو ترش درست …
طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه خانگی
طرز تهیه ترشی بادمجان یکی از ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی ترشی بادمجان است که در تمام فصول می توانید آماده …
طرز تهیه مربای انار
مربای انار یک مربا خوشمزه و متفاوت است که می توانید در فصل پاییز که انار فراوان است درست کنید و یک صبحانه بی نظیر برای خانواده تدارک ببینید و با توجه به طعم انار مربا شیرین یا ملس داشته باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم مربا انار | |
آب انار | ۳/۵ پیمانه |
دانه انار | ۱ پیمانه |
شکر | ۳ پیمانه |
آبلیمو | به مقدار لازم |
طرز تهیه مربای انار
مرحله اول
برای درست کردم مربای انار در ابتدا آب انار را می گیریم می توانید انار را دانه کنید سپس در آبمیوه گیری بریزید و آب آن را جدا کنید یک عدد انار را هم دانه کنید و کنار بگذارید.
مرحله دوم
برای تشخیص غلظت مربا یک عد بشقاب را در یخچال بگذارید تا در انتهای کار از آن استفاده نمایید در ادامه آب انار را با شکر مخلوط کرده و در یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید.
مرحله سوم
قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید بدون این که هم بزنید ۳۰ دقیقه صبر کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و دانه های شکر کاملا در آب انار حل شود سپس دانه های انار را اضافه کنید.
مرحله چهارم
نیم ساعت دیگر زمان بدهید تا دانه های انار نرم شوند این دانه ها به زیبایی و خوشمزگی مربا کمک می کنند اگر دوست ندارید مربای شما دانه داشته باشد دانه انار اضافه نکنید.
مرحله پنجم
در انتهای پخت آبلیمو را اضافه کنید آبلیمو مانع شکرک زدن مربای انار می شود سپس یک قاشق را داخل مربا بزنید و روی بشقابی که در یخچال گذاشتید بریزید اگر غلیظ بود آماده است.
مرحله ششم
مربا باید به سختی روی بشقاب روان شود، بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود سپس آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری نمایید. نوش جان.