طرز تهیه ترشی بادمجان تکه ای بوشهری مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بادمجان تکه ای بوشهری مرحله به مرحله

طرز تهیه ترشی بادمجان یکی از ترشی های خوشمزه پاییزی ترشی بادمجان است که کنار پلوهای مخلوط حسابی می چسبد ترشی ها را …

طرز تهیه ترشی شور لیمو ترش خوشمزه با پوست

طرز تهیه ترشی شور لیمو ترش خوشمزه با پوست

طرز تهیه ترشی شور لیمو ترش ترشی شور لیمو ترش یک ترشی خوشمزه فصلی است که می توانید در فصل لیمو ترش درست …

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه خانگی

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر خوشمزه خانگی

طرز تهیه ترشی بادمجان یکی از ترشی های خوشمزه و پر طرفدار ایرانی ترشی بادمجان است که در تمام فصول می توانید آماده …

طرز تهیه مربای انار

طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری طرز تهیه مربای انار بدون هسته  طرز تهیه مربای انار با هسته  طرز تهیه رب انار  طرز تهیه مربا پوست انار  مربای انار  طرز تهیه شربت انار  خواص مربای انار pomegranate jam lvfhd hkhv

مربای انار یک مربا خوشمزه و متفاوت است که می توانید در فصل پاییز که انار فراوان است درست کنید و یک صبحانه بی نظیر برای خانواده تدارک ببینید و با توجه به طعم انار مربا شیرین یا ملس داشته باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله در ادامه طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم مربا انار
آب انار۳/۵ پیمانه
دانه انار۱ پیمانه
شکر۳ پیمانه
آبلیموبه مقدار لازم

طرز تهیه مربای انار

مرحله اول

برای درست کردم مربای انار در ابتدا آب انار را می گیریم می توانید انار را دانه کنید سپس در آبمیوه گیری بریزید و آب آن را جدا کنید یک عدد انار را هم دانه کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم

برای تشخیص غلظت مربا یک عد بشقاب را در یخچال بگذارید تا در انتهای کار از آن استفاده نمایید در ادامه آب انار را با شکر مخلوط کرده و در یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید.

طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری طرز تهیه مربای انار بدون هسته  طرز تهیه مربای انار با هسته  طرز تهیه رب انار  طرز تهیه مربا پوست انار  مربای انار  طرز تهیه شربت انار  خواص مربای انار pomegranate jam lvfhd hkhv

مرحله سوم

قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار دهید بدون این که هم بزنید ۳۰ دقیقه صبر کنید تا با حرارت ملایم بجوشد و دانه های شکر کاملا در آب انار حل شود سپس دانه های انار را اضافه کنید.

مرحله چهارم

نیم ساعت دیگر زمان بدهید تا دانه های انار نرم شوند این دانه ها به زیبایی و خوشمزگی مربا کمک می کنند اگر دوست ندارید مربای شما دانه داشته باشد دانه انار اضافه نکنید.

طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری طرز تهیه مربای انار بدون هسته  طرز تهیه مربای انار با هسته  طرز تهیه رب انار  طرز تهیه مربا پوست انار  مربای انار  طرز تهیه شربت انار  خواص مربای انار pomegranate jam lvfhd hkhv

مرحله پنجم

در انتهای پخت آبلیمو را اضافه کنید آبلیمو مانع شکرک زدن مربای انار می شود سپس یک قاشق را داخل مربا بزنید و روی بشقابی که در یخچال گذاشتید بریزید اگر غلیظ بود آماده است.

طرز تهیه مربای انار خوشمزه و خوشرنگ به روش بازاری طرز تهیه مربای انار بدون هسته  طرز تهیه مربای انار با هسته  طرز تهیه رب انار  طرز تهیه مربا پوست انار  مربای انار  طرز تهیه شربت انار  خواص مربای انار pomegranate jam lvfhd hkhv

مرحله ششم

مربا باید به سختی روی بشقاب روان شود، بعد از غلیظ شدن از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود سپس آن را در شیشه های تمیز و خشک بریزید و در یخچال نگهداری نمایید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 مهر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.