طرز تهیه نان کروسان ساده و خوشمزه فرانسوی

طرز تهیه نان کروسان

طرز تهیه نان کروسان ساده و خوشمزه فرانسوی طرز تهیه نان کروسان  طرز تهیه نان کروسان فرانسوی  طرز تهیه نان کروسان شکلاتی   طرز تهیه کروسان ساده  طرز تهیه کروسان بازاری  طرز تهیه کروسان سریع

نان کروسان یک میان وعده و تغذیه خوشمزه برای مدرسه کودکان است این نان را به شکل ساده یا میان آن را می توانید شکلات یا هر چیزی دوست دارید بگذارید و میل نمایید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کروسان ساده و خوشمزه فرانسوی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای نان کروسان
آب ولرمیک سوم لیوان
شیر ولرمیک سوم لیوان
 خمیر مایه فوری۱ قاشق غذاخوری
شکر۲ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چای خوری
 تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع۲ قاشق غذاخوری
 آرد قنادی۳ پیمانه (ممکنه کمتر یا بیشتر بشه)

طرز تهیه نان کروسان

مرحله اول

برای درست کردن نان کروسان در ابتدا آب ولرم را به همراه پودر خمیر مایه و شکر در ظرفی می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و ده دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه عمل کند.

مرحله دوم

در ظرف دیگری تخم مرغ را به همراه نمک، روغن مایع، خمیر مایه عمل آمده و آرد الک شده مخلوط  می کنیم آرد را به اندازه ای اضافه می کنیم که خمیر خودش را بگیرد، آرد را همیشه کم کم بیافزایید.

مرحله سوم

وقتی خمیر لطیفی بدست آمد و چسبندگی خمیر از بین رفت روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید بعد از گذشت این زمان با مشت داخل خمیر فرو کنید تا پف خمیر گرفته شود.

مرحله چهارم

روی میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به شکل دایره باز نمایید هر چقدر خمیر را بازتر کنید و بزرگتر باشد کروسان ها بزرگتر می شوند ابتدا دایره خمیر را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله پنجم

سپس به ۸ قسمت و در نهایت به ۱۶ قسمت مساوی تقسیم می شود و برش می زنیم قسمت های برش خورده را در ابتدا از سمت پهن شروع به رول کردن می کنیم.

طرز تهیه نان کروسان ساده و خوشمزه فرانسوی طرز تهیه نان کروسان  طرز تهیه نان کروسان فرانسوی  طرز تهیه نان کروسان شکلاتی   طرز تهیه کروسان ساده  طرز تهیه کروسان بازاری  طرز تهیه کروسان سریع

مرحله ششم

اگر می خواهید کروسان شکلاتی داشته باشید در همین مرحله تکه ای شکلات گذاشته سپس رول می کنیم، در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و کروسان ها را داخل آن می پیچیم.

مرحله هفتم

با مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران رومال می کنیم و درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد بعد از ۱۵ دقیقه چک می کنیم.

طرز تهیه نان کروسان ساده و خوشمزه فرانسوی طرز تهیه نان کروسان  طرز تهیه نان کروسان فرانسوی  طرز تهیه نان کروسان شکلاتی   طرز تهیه کروسان ساده  طرز تهیه کروسان بازاری  طرز تهیه کروسان سریع

مرحله هشتم

وقتی کروسان طلایی شد آماده است از فر خارج کنید به همین راحتی این نان خوشمزه را می توانید در منزل آماده کنید و با هر چیزی که دوست دارید نوش جان بفرمایید.

بروز رسانی توسط در شنبه 14 آبان 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.