طرز تهیه نان پوآچا پیچی ترکیه ای با سس مخصوص
طرز تهیه نان پوآچا
نان پوآچا یک نان خوشمزه ترکیه ای است که به روش های مختلفی پخته می شود دستور آشپزی ما برای نان پوآچا ساده و بدون گوشت است که به صورت پیچی با سس آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه طرز تهیه نان پوآچا پیچی ترکیه ای با سس مخصوص در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای نان | |
شیر گرم | ۱۵۰ میلی لیتر |
کره نرم | ۲۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک | ۲ قاشق چای خوری |
آرد | ۳۰۰-۳۵۰ گرم |
مخمر خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
مواد لازم برای سس | |
کره | ۵۰ گرم |
پیازچه | چند شاخه |
سیر | ۱ حبه |
طرز تهیه نان پوآچا
مرحله اول
برای درست کردن نان پوآجا پیچی در ابتدا مخمر خشک را در یک ظرف می ریزیم و شیر گرم را به همراه شکر دانه ریز و تخم مرغ به آن می افزاییم و با قاشق برای چند بار مخلوط می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله آرد و نمک را می افزاییم و مخلوط می کنیم و برای مدت کوتاهی ورز می دهیم سپس کره نرم شده را اضافه می کنیم و برای بار دوم ورز می دهیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم.
مرحله سوم
خمیر که به مرحله ای رسید که به دست نچسبید روی آن را با یک دستمال تمیز می پوشانیم و در محیط گرم قرار دهید برای ۳۰ دقیقه استراحت کند در این فاصله سس نان را آماده می کنیم.
مرحله چهارم
پیازچه را روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم در این مرحله ۵۰ گرم کره را در تابه ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم تا ذوب شود سپس پیازچه را به کره می افزاییم.
مرحله پنجم
در ادامه سیر رنده شده را اضافه می کنیم و برای یک تا دو بار مخلوط می نماییم و از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم، روی میز کار را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه باز می کنیم.
مرحله ششم
در آموزش ابعاد خمیر حدود ۲۰ در ۴۰ است از سس آماده شده روی سطح خمیر می مالیم و از دو طرف خمیر را رو به وسط تا می زنیم تا یک مستطیل بلند داشته باشیم و آن را دوباره روی هم تا بزنید.
مرحله هفتم
تکه های خمیر را روی هم بگذارید و با کمک یک وردنه وسط آنها فشار بیاورید تا لایه های کمی از هم باز شوند سپس بپیجید و دو سر خمیر را به هم متصل کنید همه خمیر را به این شکل آماده کنید.
مرحله هشتم
در انتها با تخم مرغ روی خمیر ها را روال کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه قرار دهید تا برای مدت حدود ۲۵ دقیقه بپزد سپس از فر خارج کرده و سرو نمایید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazii.mojallal