طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه و مخصوص کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی

طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه و مخصوص کرمانشاهی طرز تهیه نان خرمایی  طرز تهیه نان خرمایی در توستر  طرز تهیه نان خرمایی بزرگ  طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی  طرز تهیه نان خرمایی لقمه ای  طرز تهیه نان خرمایی دزفول  طرز تهیه نان خرمایی با ماست  طرز تهیه نان خرمایی عربی khk ovlhdd

نان خرمایی شیرینی خوشمزه و مقوی و پرطرفدار ایرانی است که از سوغاتی های معروف کرمانشاه می باشد که بسیار راحت در منزل می توانید تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه و مخصوص کرمانشاهی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم نان خرمایی
آرد فانتزی۳۰۰ گرم یا دو پیمانه
شیر هم دمای محیط۱۰۰گرم یا نصف پیمانه
آب هم دمای محیطتقریبا ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
خمیر مایه فوری۵ گرم یا ۱ قاشق چای خوری
شکر۱۵ گرم یا ۱ قاشق غذاخوری
نمک۳ گرم یا نصف قاشق چای خوری
کره۳۰ گرم یا یک و نیم قاشق غذاخوری
پودر هلنصف قاشق چای خوری

مواد لازم میانی
خرما بدون هسته۱۵۰ گرم
پودر دارچین۱ قاشق چای خوری
مغز گردوی ریز خرد شده۳ قاشق غذاخوری
آب گرمبه مقدار لازم

 

مواد لازم رومال
تخم مرغ۱ عدد
وانیلنوک قاشق چای خوری
کنجدبه مقدار لازم

طرز تهیه نان خرمایی

مرحله اول

برای درست کردن یک نان خرمایی خوشمزه و مقوی ابتدا مواد میانی را درست می کنیم هسته خرماها را جدا می کنیم و روی آن ها پودر دارچین و مغز گردوی خرد شده و آب گرم می ریزیم.

مرحله دوم

با چنگال روی خرماها می کشیم تا یک خمیر نرم بدست بیاید و آن را کنار می گذاریم سپس شیر را به همراه شکر، خمیر مایه، نمک، پودر هل و تخم مرغ در ظرفی می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

آرد را در سه مرحله کم کم اضافه می کنیم و مواد را با هم مخلوط می نماییم تا یک خمیر سفت بدست بیاید وقتی به این مرحله رسیدیم کره را اضافه می کنیم و برای ۵ دقیقه با دست ورز می دهیم.

مرحله چهارم

سپس آب هم دما با محیطی که داشتیم را کم کم اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا یک خمیر نرم و لطیف بدست بیاید این پروسه حدود یک ربع طول می کشد سپس با روغن روی خمیر را چرب می کنیم.

مرحله پنجم

روی خمیر را می پوشانیم و برای یک ساعت و ده دقیقه به آن استراحت می دهیم بعد ار این زمان با فشار دادن دست روی خمیر پف خمیر را می گیریم و آن را روی سطح میز ده قسمت می کنیم.

طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه و مخصوص کرمانشاهی طرز تهیه نان خرمایی  طرز تهیه نان خرمایی در توستر  طرز تهیه نان خرمایی بزرگ  طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی  طرز تهیه نان خرمایی لقمه ای  طرز تهیه نان خرمایی دزفول  طرز تهیه نان خرمایی با ماست  طرز تهیه نان خرمایی عربی khk ovlhdd

مرحله ششم

هر قسمت را برداشته و در دست چانه می کنم یعنی در دست حالت گرد به آن می دهیم سپس روی میز با ضخامت نیم سانت باز می کنیم شبیه خمیر پیراشکی آماده می شود.

مرحله هفتم

مواد میانی را داخل خمیر قرار می دهیم با کمی آب لبه های خمیر را خیس کرده و به هم می چسبانیم سینی فر را چرب و نان ها را در آن قرار می دهیم سپس با قیچی کنار های آن را برش می دهیم.

مرحله هشتم

با برش های مختلف نان خرمایی در شکل های متفاوتی می توانید داشته باشید وسط آن ها کنجد می ریزیم و روی نان ها را می پوشانیم و برای نیم ساعت دیگر به آن ها استراحت می دهیم.

مرحله نهم

برای رومال تخم مرغ و وانیل با هم مخلوط کرده و هم می زنیم سپس روی نان ها مالیده می شود و کنجد می پاشیم ماکروفر را روی حالت کانوکشن دمای ۱۹۰ درجه از یک ربع قبل گرم می کنیم.

مرحله دهم

سینی فر را برای ده تا پانزده دقیقه داخل ماکروفر می گذاریم تا بپزد در فر گازی روی دمای ۲۱۰ درجه برای مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد سپس سینی را از فر خارج می کنیم.

مرحله یازدهم

بعد از خنک شدن نان خرمایی را به ظرف سرو منتقل می کنیم این شیرینی خوشمزه و لطیف را می توانید به عنوان میان وعده در کنار یک فنجان چای خوشمزه میل نمایید. نوش جان.

قهوه هسته خرما

با هسته خرما می توانید قهوه هسته خرما درست کنید که یک پودر مقوی و خوشمزه است .

بروز رسانی توسط در جمعه 11 شهریور 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.