طرز تهیه نان پف دار و شکم پر خوشمزه با خمیر فیلو
طرز تهیه نان پف دار
نان پف دار شکم پر یک نان خوشمزه است که می توانید برای میان وعده یا صبحانه از آن استفاده نمایید و از خوردن آن لذت ببرید این نان خیلی ساده آماده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان پف دار خوشمزه به روش قنادی در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر و سس | |
خمیر فیلو | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر | ۱ فنجان |
روغن | نصف فنجان |
مواد لازم برای ملات داخلی | |
پنیر ماسکارپونه | ۱٫۵ لیوان |
پنیر چدار رنده شده | ۱٫۵ لیوان |
جعفری | یک چهارم دسته |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
مواد لازم برای رومال نان | |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کنجد | به مقدار کافی |
زیره سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه نان پف دار
مرحله اول
برای درست کردن نان پف دار در ابتدا سس نان را آماده می کنیم برای این کار شیر را به همراه روغن و تخم مرغ در یک کاسه می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم.
مرحله دوم
برای درست کردن مواد داخلی نان جعفری را پاک کرده و می شوییم آبش که رفت خرد می کنیم در ظرفی جعفری خرد شده را به همراه پنیر چدار رنده شده، پنیر ماسکارپونه و نمک می ریزیم.
مرحله سوم
مواد را با هم کاملا مخلوط می کنیم یکی از خمیر های فیلو را روی میز کار باز می کنیم و نصف سس را روی آن می ریزیم و با قلمو سس را به همه جای خمیر می رسانیم .
مرحله چهارم
یک لایه خمیر فیلو را روی خمیر قبلی قرار داده و بقیه سس را روی آن پخش می نمایم سپس خمیر فیلو را از هر طرف به شکل مثلث تا می کنیم تا شکل نهایی آن مربع شود.
مرحله پنجم
داخل مربع را با ملات داخلی پر می کنیم و لبه ها را روی آن تا می زنیم می توانید روی هر مثلث یک برش بزنید یا همان گونه روی سینی فر که کاغذ روغنی دارد بگذاریم.
مرحله ششم
با قلمو زرده تخم مرغ را رومال می کنیم و کنجد تفت داده شده و زیره سیاه روی نان می پاشیم سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد برای ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا بپزد.
مرحله هفتم
در انتها بعد از پخت از فر خارج کرده و اجازه می دهیم سرد شود و به ظرف سرو منتقل می کنیم از خوردن این نان خوشمزه شکم پر در کنار خانواده لذت ببرید. نوش جان.
- منبع :
- ashpazii.mojallal