طرز تهیه سوفله پنکیک ژاپنی خوشمزه برای صبحانه
طرز تهیه سوفله پنکیک
سوفله پنکیک به همراه میوه یک صبحانه خوشمزه و مقوی برای شروع یک روز خوب و بی نظیر است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوفله پنکیک ژاپنی خوشمزه برای صبحانه در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای سوفله پنکیک | |
تخم مرغ | ۲ عدد (زرده و سفیده جدا) |
وانیل | نوک قاشق چای خوری |
شیر | ۴ قاشق چای خوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد همه منظوره | ۳۰ گرم یا ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه سوفله پنکیک ژاپنی
مرحله اول
سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا می کنیم سفیده ها را با یک قاشق از شکر با دور تند همزن برقی می زنیم تا سفید و پفکی شود. زرده ها را هم با بقیه شکر و شیر و وانیل می زنیم.
مرحله دوم
زرده های تخم مرغ را به اندازه ای می زنیم که کرم رنگ شود سپس آرد را الک می کنیم و کم کم به مواد اضافه می نماییم به صورت دورانی هم می زنیم تا آرد در مایع کاملا باز شود و گوله گوله نشود.
مرحله سوم
مایع را به سفیده ها می افزاییم و خیلی آرام هم می زنیم که پف سفیده ها از بین نرود سپس آن را داخل قیف می ریزیم. در تابه کمی روغن می ریزیم و با دستمال به همه جا می مالیم.
مرحله چهارم
با این کار هم کل تابه روغنی می شود و هم اضافه روغن گرفته می شود در داخل تابه مقداری از مایع با قیف می ریزیم کمی صبر می کنیم تا خودش را بگیرد سپس دوباره از مایع روی آن می ریزیم.
مرحله پنجم
درون تابه چند قطره آب می ریزیم و در تابه را می گذاریم برای ۳ تا ۴ دقیقه صبر کرده سپس پنکیک ها را بر می گردانیم و دوباره چند قطره آب ریخته و در تابه را می گذاریم بعد از ۳ دقیقه آماده است.
مرحله ششم
سوفله پنکیک ها را داخل ظرف سرو قرار دهید این پنکیک های خوشمزه یک راه عالی برای تشویق کودکان به خوردن صبحانه هستند زیرا با میوه و عسل بسیار باب میل کودکان خواهند شد.
مرحله هفتم
می توانید با عسل یا نوتلا یا شکلات صبحانه این پنکیک های پفی را تزئین کنید برای صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده خوشمزه و مقوی آماده کنید و در کنار خانواده میل نمایید. نوش جان.
- منبع : ashpazi.foodspy