طرز تهیه کیک سه رنگ متفاوت و جذاب برای مهمانی ها
طرز تهیه نان کروسان ساده و خوشمزه فرانسوی
طرز تهیه نان کروسان نان کروسان یک میان وعده و تغذیه خوشمزه برای مدرسه کودکان است این نان را به شکل ساده یا …
طرز تهیه کوکی کره ای خوشمزه و مجلسی به روش قنادی
طرز تهیه کوکی کره ای کوکی کره ای یک شیرینی خوشمزه است که برای شب عید و مناسبت های مختلف بسیار کاربردی است …
طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی خوشمزه به روش قنادی
طرز تهیه کیک توت فرنگی خانگی خوشمزه کیک توت فرنگی یک کیک خوش طعم و خوش بافت است که بسیار سریع آماده می …
طرز تهیه کیک سه رنگ
کیک ساده یک کیک پر کاربرد در شیرینی پزی است که هم برای درست کردن کیک تولد و هم دسرها و هم به عنوان یک عصرانه خوشمزه کاربرد دارد می توانید این کیک را به صورت سه رنگ آماده کنید که بسیار زیباتر با طعم های متفاوت خواهد شد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سه رنگ متفاوت و جذاب برای مهمانی ها در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کیک سه رنگ | |
آرد قنادی | ۲.۵ پیمانه |
شکر | ۱ و ۱/۴ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۲ پیمانه |
شیر | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
بیکینگ پودر | ۲ قاشق چای خوری |
وانیل | ۱/۲ قاشق چای خوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق غذا خوری |
نسکافه | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
آبجوش | ۴ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه کیک سه رنگ
مرحله اول
برای درست کردن کیک سه رنگ در ابتدا همه مواد اولیه را باید در دمای محیط قرار دهید تا با محیط هم دما شوند سپس برای اندازه گیری از یک لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید.
مرحله دوم
آرد را با بکینگ پودر دو تا سه بار الک کنید سپس تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر در یک ظرف بریزید و با همزن برقی بزنید تا کش دار و کرمی شود سپس روغن مایع را می افزاییم.
مرحله سوم
در حد مخلوط شدم هم می زنیم و شیر را اضافه کرده و هم می زنیم در ادامه مخلوط آرد را باید در چند مرحله و آرام آرام اضافه کنید و در حد باز شدن آرد و مخلوط شدن با مایه کیک هم می زنیم.
مرحله چهارم
بعد از آماده شدن مایه کیک برای رنگی کردن کیک پودر کاکائو را با ۲ قاشق غذا خوری آب جوش مخلوط کرده و هم می زنیم سپس نسکافه را با ۲ قاشق غذا خوری آب جوش مخلوط می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه زعفران را نیز به صورت غلیظ دم می کنیم و کنار می گذاریم مایه کیک را در سه ظرف تقسیم می کنیم و به هر قسمت یکی از موادی که آماده کردیم از کاکائو، نسکافه یا زعفران را می افزییم.
مرحله ششم
مایه کیک هر کاسه را خوب مخلوط می کنیم تا رنگ مواد اضافه شده را به خود بگیرد و یکدست شود قالب را چرب کرده و مواد کیک را ملاقه ملاقه داخل سه طرف قالب می ریزیم.
مرحله هفتم
فر را با دمای ۱۷۰ درجه از قبل گرم می کنیم و به مدت ۴۵ دقیقه قالب را داخل فر می گذاریم و با خلال چک می کنیم که پخته باشد سپس از فر خارج می کنیم . نوش جان.
- منبع :
- ashpazii.mojallal