طرز تهیه نعنا خشک معطر خانگی بدون سیاه شدن

طرز تهیه نعنا خشک

طرز تهیه نعنا خشک معطر خانگی بدون سیاه شدن علت سیاه شدن نعناع خشک چیست طرز خشک کردن نعناع روی بخاری چگونه نعناع را خشک کنیم که سیاه نشود چند کیلو نعناع تازه یک کیلو نعنا خشک میدهد روش نگهداری نعناع خشک خشک کردن نعناع در ماکروفر دستگاه نعناع پاک کن علت سیاه شدن سبزی خشک

یکی از سبزی های معطر و خوش بو در آشپزخانه هر ایرانی نعنا است این سبزی هم به صورت تازه و هم به صورت خشک بسیار پر کاربرد است نعنا خشک برای روی ماست و دوغ بی نظیر است و برای بسیاری از غذاها مثل آش ها از نعنا داغ استفاده می شود و طعم و عطر بی نظیری به آن می دهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نعنا خشک معطر خانگی بدون سیاه شدن در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای  نعنا خشک
نعنا تازهیک کیلو

طرز تهیه نعنا خشک

مرحله اول

برای درست کردن نعنا خشک توجه داشته باشید که بهترین زمان چیدن نعنا قبل از گل دادن است و اگر نعنا را در باغچه کاشته اید کل ساقه را نچینید و فقط یک سوم آن را جدا کنید.

مرحله دوم

بهتر است برگ را از ساقه ها جدا کنید این کار باعث می شود نعنا زودتر خشک شود سپس در یک ظرف آب سرد بریزید و برای نیم ساعت اجازه دهید تا گل و لای سبزی ته نشین شود.

مرحله سوم

در این مرحله نعنا را آبکشی کنید و صبر کنید آب اضافه آن برود سپس روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شود اصلا نباید رطوبت داشته باشد در این مرحله عجله نکنید.

مرحله چهارم

بعد از این که کاملا خشک شد روی دستمال یا روی سینی پهن کنید و در سایه قرار دهید تا کاملا خشک شود اگر قبل از خشک شدن جمع کنید رطوبت داشته باشد کپک میزند.

طرز تهیه نعنا خشک معطر خانگی بدون سیاه شدن علت سیاه شدن نعناع خشک چیست طرز خشک کردن نعناع روی بخاری چگونه نعناع را خشک کنیم که سیاه نشود چند کیلو نعناع تازه یک کیلو نعنا خشک میدهد روش نگهداری نعناع خشک خشک کردن نعناع در ماکروفر دستگاه نعناع پاک کن علت سیاه شدن سبزی خشک

مرحله پنجم

به همین سادگی بعد از دو تا سه روز نعنا خشک شما آماده است سپس در آسیاب بریزید و پودر کنید و در یک ظرف تمیز و خشک نگهداری نمایید و روی غذاهای خوشمزه استفاده کنید. نوش جان.

سریعترین راه خشک کردن نعنا

خشک کردن نعنا در ماکروفر سریع ترین راه است برای این کار نعنا ها را در یک بشقاب که روی آن دستمال کاغذی آشپزخانه پهن کرده ایم می گذاریم و ماکروفر را روی حداکثر قدرت قرار می دهیم برای یک و نیم دقیقه و هر ده ثانیه یک بار در ماکروفر را باز می کنیم و نعناها را زیر و رو می کنیم تا بهتر خشک شوند این روش خیلی سریع است ولی به خاطر حرارت بالا ممکن است خواص نعنا کم شود.

علت سیاه شدن سبزیجات خشک

به خاطر رطوبت باقی مانده در سبزیجات هنگام خشک شدن سیاه می شوند اجازه دهید آب سبزی کاملا خشک شود سپس سبزی را خشک کنید.

بروز رسانی توسط در دوشنبه 11 مهر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.