طرز تهیه پودر هل خانگی خوش عطر مرحله به مرحله

طرز تهیه پودر هل خانگی خوش عطر مرحله به مرحله

طرز تهیه پودر هل یکی از پودر های خوش بو که برای غذا و شیرینی ها می توانید استفاده کنید پودر هل است …

طرز تهیه سس انبه خوشمزه و خانگی با انبه تازه

طرز تهیه سس انبه خوشمزه و خانگی با انبه تازه

طرز تهیه سس انبه سس انبه یکی از سس های خوشمزه کنار غذاست که در کنار فلافل غذای معروف جنوبی سرو می شود …

طرز تهیه سس مایونز فرانسوی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سس مایونز فرانسوی خوشمزه مرحله به مرحله

طرز تهیه سس مایونز سس مایونز یک سس خوشمزه و پر کاربرد و بسیار پر طرفدار است که برای بسیاری از سالادها و …

طرز تهیه خلال پوست پرتقال

طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای مرصع پلو و قیمه نثار   طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای مرصع پلو  طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای قیمه نثار  خلال پوست پرتقال برای چی خوبه   طرز تهیه خلال پرتقال خشک شده  طرز نگهداری خلال پوست پرتقال  خلال پوست پرتقال خشک را چگونه استفاده کنیم  طرز تهیه پودر پوست پرتقال

پرتقال یک میوه خوشمزه و پرخاصیت است که می توانید بعد از استفاده از آن با پوستش خلال درست کنید و برای بسیاری از غذاها استفاده نمایید یا حتی مربا درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای مرصع پلو و قیمه نثار در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای خلال پوست پرتقال
پرتقالیک کیلو
کره یا روغن مایعکمی
شکردو قاشق غذاخوری
لیمویک عدد

طرز تهیه خلال پوست پرتقال

مرحله اول

برای درست کردن خلال پوست پرتقال پوست پرتقال ها را نازک بکنید در این کار دقت کنید تا جایی که امکان دارد از سفیدی پوستش کنده نشود اگر از سفیدی ها کنده شد با رنده ریز جدا کنید.

مرحله دوم

پوست هایی را که برش زده ایم روی تخته آشپزخانه می گذاریم و خلالی می بریم و کنار می گذاریم در ظرفی آب ریخته و اجاق گاز را روشن کرده و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله سوم

اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید سپس خلال ها را داخلش می ریزیم برای سه دقیقه صبر می کنیم سپس آبکش می نماییم این کار را باید برای ۵ تا ۶ بار انجام دهیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.

مرحله چهارم

تابه ای را روی حرارت می گذاریم و کره یا روغن می ریزیم و خلال ها را داخل آن تفت می دهیم سپس شکر را به آن افزوده و تفت می دهیم تا خلال پوست پرتقال طلایی رنگ شود.

طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای مرصع پلو و قیمه نثار   طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای مرصع پلو  طرز تهیه خلال پوست پرتقال برای قیمه نثار  خلال پوست پرتقال برای چی خوبه   طرز تهیه خلال پرتقال خشک شده  طرز نگهداری خلال پوست پرتقال  خلال پوست پرتقال خشک را چگونه استفاده کنیم  طرز تهیه پودر پوست پرتقال

مرحله پنجم

در انتها آب لیمو می ریزیم و هم می زنیم و از روی حرارت بر می داریم این خلال را می توانید برای قیمه نثار و مرصع پلو استفاده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 14 مهر 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.