طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا به روش اصلی ترکیه ای

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر خانگی طرز تهیه بورک گوشت در ماهیتابه طرز تهیه بورک گوشت بدون فر طرز تهیه بورک گوشت ترکی طرز تهیه بورک گوشت و قارچ فیلم طرز تهیه بورک گوشت طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا

بورک یکی از غذاهای سنتی ترکیه است که می توان به صورت پیش غذا یا غذای اصلی سرو کرد. بورک یک نوع غذای خمیری شکم پر است. مغز آن می تواند از مایه گوشتی، مرغ یا سبزیجات و در مواردی مغزیجات و مرباجات به عنوان دسر، استفاده شود. این غذای سنتی ترکیه طرفداران زیادی دارد و جزو یکی از اجزای مهم مهمانی هایشان به حساب می آید. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم بورک گوشت با خمیر یوفکا
برگ فیلو یا یوفکا۱ بسته (۸ برگ)
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
کره۱ قاشق غذا خوری
روغن۱ قاشق غذا خوری
جعفری خرد شدهنصف دسته
تخم مرغ۱ عدد
فلفل شیرین۱ قاشق چای خوری
دارچینیک چهارم قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق چای خوری به دلخواه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
روغن یا کره ذوب شدهبه مقدار لازم

طرز تهیه بورک گوشت با خمیر یوفکا

مرحله اول

برای تهیه بورک گوشت خوشمزه در ابتدای کار، کره را داخل یک تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ذوب شود. پیاز را شسته و پوست کنده و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و درون کره تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود.

مرحله دوم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم. کمی که تغییر رنگ پیدا کرد، دارچین، پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا پخته شود.

مرحله سوم

سپس تخم مرغ و جعفری خرد شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. وقتی که تخم مرغ ها نیز پخته شد، از روی حرارت برداشته و می گذاریم مایه خنک شود. ورقه های فیلو را برداشته و با روغن یا کره ذوب شده و با استفاده از برس چرب می کنیم.

مرحله چهارم

حالا مواد را روی ورق ها قرار داده و از کناره ها تا می کنیم تا یک مستطیل درست شود. در ادامه محکم آن را نگه داشته و به صورت رول می پیچیم. بورک را روی ظرفی که با کاغذ روغنی پوشانده ایم، قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در صورت تمایل برای اینکه بورکه ها خوشرنگ تر شوند، می توان ۱ عدد زده تخم مرغ زده شده را با ۲ قاشق غذاخوری شیر مخلوط کرد و با برس روی بورک ها مالید، سپس کمی دانه کنجد پاشید.

مرحله ششم

بورک را در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه می پزیم تا قهوه ای و طلایی شود. وقتی که پخته شد، از فر خارج کرده و کنار می گذاریم تا از دما بیفتد. برای تزیین غذا می توانید در ظرف سرو کاهو چیده و بورک ها را روی آن قرار داده و سرو نمایید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 29 فروردین 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.