طرز تهیه لواشک خرمالو خوشمزه و مخصوص خانگی به روش بازاری
طرز تهیه لواشک خرمالو
خرمالو یکی از میوه های خوشمزه و خوشرنگ فصل سرماست که می توانید با آن یک لواشک بی نظیر درست کنید، از این که برای مشاهده طرز تهیه لواشک خرمالو خوشمزه و مخصوص خانگی به روش بازاری در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای لواشک خرمالو | |
خرمالو | ۲ کیلو |
نمک | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه لواشک خرمالو
مرحله اول
برای درست کردن لواشک خرمالو در ابتدا میوه را با آب سرد می شوییم سپس کلاهک روی آن را با کارد جدا می کنیم و خرمالو را به چند قسمت برش می دهیم اگر هسته داشت جدا می کنیم همه خرمالوها را به این ترتیب برش می دهیم.
مرحله دوم
در ادامه خرمالوهای خرد شده را داخل مخلوط کن می ریزیم و به آن نمک می افزاییم و میکس می کنیم تا کاملا یکدست و پوره شود مایه لواشک آماده است برای خشک کردن لواشک می توانید کف یک سینی را کمی چرب کرده و مایه را درون آن بریزید و پخش کنید.
مرحله سوم
سینی را در فضای باز یا روی بخاری می گذاریم تا لواشک خشک شود هر چقدر قطر لواشک نازک تر باشد سریعتر خشک می شود و معمولا روند خشک شدن بین یک تا چهار روز می تواند متغییر باشد تا لواشک کاملا خشک شود.
مرحله چهارم
بعد از این که لواشک خشک شد از سینی جدا کرده و با قیچی به اندازه های دلخواه برش می زنیم و در جای خشک و خنک نگهداری کنید این لواشک خوشمزه را برای خانواده درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
نکات لواشک خرمالو
مقدار نمکی که اضافه می کنیم با توجه به ذائقه هر فرد می تواند کم یا زیاد شود ولی نمک را حذف نکنید زیرا باعث ترشی و خراب شدن خرمالوها می شود. نکته قابل توجه بعدی این است که هر چقدر قطر لواشک کمتر باشد لواشک زودتر خشک می شود و ماندگاری بیشتری هم دارد.