طرز تهیه مربای خرمالو رسیده خوشمزه و خانگی با طعم عالی
طرز تهیه مربای خرمالو
از مرباهای خوشمزه فصل پاییز می توان به این مربای خانگی اشاره کرد که به سادگی در منزل می توانید آماده کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای خرمالو رسیده خوشمزه و خانگی با طعم عالی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای مربای خرمالو | |
خرمالو | نیم کیلو |
شکر | نیم کیلو |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
خلال بادام | به مقدار کافی |
طرز تهیه مربای خرمالو
مرحله اول
برای درست کردن مربای خرمالو خانگی در ابتدا خرمالوها را تمیز بشویید و اجازه دهید خشک شوند سپس کلاهک آن را جدا کرده و با قاشق داخل خرمالو را خالی کنید دقت داشته باشید که بعضی از خرمالوها هسته دارند حتما جدا کنید.
مرحله دوم
گوشت خرمالوها را با کارد کمی خرد کنید سپس در قابلمه بریزید و شکر را به آن بیافزایید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا مربا پخته و غلیظ شود برای این کار حدود ۴۰ دقیقه زمان لازم داریم برای تست مربا می توانید یک ظرف را در فریزر قرار دهید تا سرد شود.
مرحله سوم
از مربا کمی روی ظرف سرد بریزید اگر قوام خوبی داشت آماده است در این زمان خلال بادام را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم یک جوش بخورد در پایان کار آب لیمو را افزوده و مربا را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله چهارم
آبلیمو باعث می شود مربا شکرک نزند سپس اجازه می دهیم مربا سرد شود در ادامه داخل شیشه های تمیز و خشک می ریزیم و در یخچال قرار می دهیم این مربای خوشمزه را برای صبحانه میل کنید و لذت ببرید. نوش جان.