طرز تهیه موس خرمالو دسر خوشمزه و ساده برای یلدا
طرز تهیه دسر خرما با بیسکویت پتی بور و کنجد خوشمزه و آسان
طرز تهیه دسر خرما با خرما می توانید یک دسر خوشمزه و فوری درست کنید که برای مهمانی ها یا عصرانه یک گزینه …
طرز تهیه چیز کیک انار تک نفره دسر خوشمزه و مخصوص یلدایی
چیز کیک انار تک نفره در شب یلدا می توانید از دسرهای خوشمزه برای دیزاین میز پذیرایی خود استفاده کنید این رسپی جذاب …
طرز تهیه میوه خشک +چگونه به راحتی میوه ها را در خانه خشک کنیم
طرز تهیه میوه خشک موز، توت فرنگی، سیب، هلو، کیوی، انبه، انجیر و آلو. آیا می دانید وجه اشتراک همه آنها چیست؟ شما …
طرز تهیه موس خرمالو
موس خرمالو یک دسر خوشمزه و خوشرنگ پاییزی است که برای شب های طولانی زمستان و به ویژه شب یلدا می تواند روی میز پذیرایی شما جلوه خاصی داشته باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موس خرمالو دسر خوشمزه و ساده برای یلدا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای موس | |
وانیل شکری | یک دوم قاشق چای خوری |
خرمالو پوره شده | ۱ پیمانه |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد گندم | ۳ قاشق غذاخوری |
شیر ولرم | ۱پیمانه |
پودر ژلاتین | یک و یک دوم قاشق غذاخوری |
آب سرد | یک دوم پیمانه |
خامه | یک سوم پیمانه |
عسل | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه موس خرمالو
مرحله اول
برای درست کردن موس خرمالو در ابتدا خرمالو ها را بشویید و خشک کنید و روی تخته آشپزخانه قرار داده و دو نیم کنید و اگر هسته دارد دربیاورید و خرمالو را به تکه های کوچک تر برش بزنید.
مرحله دوم
تکه های خرمالو را در بلندر یا مخلوط کن بریزید و پوره کنید سپس پوره را از صافی عبور دهید تا کاملا یکدست شود و در کاسه ای بریزید و نصف وانیل را به آن اضافه نمایید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
در این مرحله زرده تخم مرغ را به همراه شکر و بقیه وانیل در ظرفی می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و با همزن دستی می زنیم تا رنگ آن کرم رنگ شود در ادامه آرد را الک می کنیم.
مرحله چهارم
آرد الک شده را به همراه شیر به مواد موس اضافه می کنیم و هم می زنیم تا دانه های آرد کاملا باز شود و گوله گوله نشود سپس روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و هم می زنیم تا غلیظ شود.
مرحله پنجم
در این مرحله پودر ژلاتین را در ظرف کوچکی می ریزیم و آب سرد به آن اضافه می کنیم و روی حرارت بخار آب قرار می دهیم تا کاملا ژلاتین حل و شفاف شود و به مواد قبلی اضافه می کنیم.
مرحله ششم
ژلاتین را نیز با مواد موس هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود سپس از روی اجاق گاز بر می داریم و پوره خرمالو را به همراه خامه و عسل به آن اضافه می کنیم و کاملا با هم مخلوط می نماییم.
مرحله هفتم
مایه موس را در قالب مورد نظر می ریزیم چون ژلاتین دارد نیازی به چرب کردن قالب نیست و برای ۳ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا ببندد و آماده شود و به دلخواه تزیین می کنیم. نوش جان.