طرز تهیه ادویه خورشتی آبادان + ادویه همه کاره با 20 قلم
طرز تهیه ادویه خورشتی آبادان
ادویه یکی از مهمترین اجزای هر غذایی است با ادویه طعم و مزه غذا را می توان بسیار خوشمزه تر و متفاوت تر کرد و به خواص آن افزود، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ادویه خورشتی آبادان + ادویه همه کاره با ۲۰ قلم در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای ادویه خورشتی | |
پودر هل سبز | ۱ قاشق غذاخوری |
ترخون خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه پاپریکا | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر میخک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر زیره | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر گلپر | ۱ قاشق غذاخوری |
کاری | ۱ قاشق غذاخوری |
دانه گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر فلفل سیاه | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر خسرودار | ۱ قاشق غذاخوری |
رازیانه خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
لورل | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر چوب زرد | ۱ قاشق غذاخوری |
شنبلیله خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر لیمو عمانی | ۱ قاشق غذاخوری |
جوز هندی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر خردل | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر گل سرخ | ۱ قاشق غذاخوری |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر انبه | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ادویه خورشتی آبادان
مرحله اول
برای درست کردن این ادویه آبادانی باید در ابتدا پودر هل یا دانه هل را به همراه دانه گشنیز و پودر یا دانه زیره آسیاب کرده تا با هم کامل مخلوط شوند و یک پودر نرم بدست بیاید اگر نرم نبود از الک رد کنید.
مرحله دوم
در ادامه ترخون خشک، رازیانه خشک، شنبلیله خشک، نعناع خشک و آویشن خشک در آسیاب ریخته و پودر می کنیم و با پودر هل و گشنیز و زیره مخلوط می کنیم در این مرحله تمام پودرها و ادویه ها را با هم مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
ادویه را در یک قابلمه یا تابه بریزید و روی حرارت بگذارید و تفت دهید تا بوی آن در فضا پخش شود سپس از روی حرارت برداشته و روی دستمال تمیز پخش کنید تا خنک شود بعد از این که ادویه ها خنک شد در ظرف درب دار بریزید و درب ظرف را ببندید.
مرحله چهارم
ظرف را در جای خشک و خنک نگهداری کنید و در مقابل نور خورشید نگذارید تا کیفیت ادویه از بین نرود با این روش برای ۶ ماه می توانید یک ادویه خورشتی آبادانی عالی داشته باشید سعی کنید ادویه را تا ۶ ماه مصرف کنید زیرا بعد از آن عطر و بوی آن کم می شود.
مرحله پنجم
این ادویه فوق العاده طعم غذا و خوشمزگی آن را چند برابر می کند و مزه متفاوتی به غذاهای شما می دهد به غیر از طعم عالی می توانید از خواص موادی که در این ادویه استفاده شده است بهره ببرید. از آن برای غذاهای خورشتی و کبابی و غذاهای جنوبی می توانید استفاده کنید. نوش جان.