طرز تهیه ادویه کاری خوشمزه و خوش عطر برای انواع غذا
طرز تهیه ادویه کاری
ادویه کاری یک ادویه پر کاربرد و خوش عطر است که طعم فوق العاده ای به غذاها و خورش های شما می دهد این ادویه از بسیاری ادویه ها ترکیب شده است و با ترکیب خاص و بی نظیرش غذاها را خوشمزه می کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ادویه کاری خوشمزه و خوش عطر برای انواع غذا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ادویه کاری | |
زردچوبه | ۱ قاشق غذا خوری |
فلفل سیاه | ۱/۵ قاشق چای خوری |
زیره سبز | ۱/۵ قاشق چای خوری |
تخم گشنیز | ۵ قاشق غذا خوری |
خردل سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
جوزهندی | نصف قاشق چای خوری |
زنجبیل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر تخم شنبلیله | ۱ قاشق چای خوری |
زیره سیاه | ۱ قاشق چای خوری |
برگ کاری (خشک شده) | چند عدد |
فلفل پاپریکا | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه ادویه کاری
مرحله اول
همه موادی که برای ادویه کاری لازم داریم باید پودر شده باشند پس همه را پودر می کنیم و با هم مخلوط کرده و در تابه کمی تفت می دهیم بعد از تفت دادن از روی حرارت بر می داریم.
مرحله دوم
اجازه دهید ادویه کاری کاملا سرد شود سپس آن ها را در یک شیشه خشک و تمیز بریزید و درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم.
مرحله سوم
این ادویه جذاب و خوشمزه را در بسیاری از غذاها می توانید استفاده کنید البته ادویه کاری که می خریم ممکن است ترکیبی کمی متفاوت داشته باشد.