طرز تهیه ادویه کاری خوشمزه و خوش عطر برای انواع غذا

طرز تهیه ادویه کاری

طرز تهیه ادویه کاری خوشمزه و خوش عطر برای انواع غذا طرز تهیه ادویه کاری هندی  طرز تهیه ادویه ۲۴ قلم  کاربرد ادویه کاری  ادویه مخلوط ایرانی  خواص پودر کاری چیست  ادویه مرغ  ادویه خورشتی شامل چیست  ادویه جادویی مادر بزرگ

ادویه کاری یک ادویه پر کاربرد و خوش عطر است که طعم فوق العاده ای به غذاها و خورش های شما می دهد این ادویه از بسیاری ادویه ها ترکیب شده است و با ترکیب خاص و بی نظیرش غذاها را خوشمزه می کند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ادویه کاری خوشمزه و خوش عطر برای انواع غذا در ادامه با سایت مچ مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ادویه کاری
زردچوبه۱ قاشق غذا خوری
فلفل سیاه۱/۵ قاشق چای خوری
زیره سبز۱/۵ قاشق چای خوری
تخم گشنیز۵ قاشق غذا خوری
خردل سیاه۱ قاشق چای خوری
جوزهندینصف قاشق چای خوری
زنجبیل۱ قاشق چای خوری
پودر تخم شنبلیله۱ قاشق چای خوری
زیره سیاه۱ قاشق چای خوری
برگ کاری (خشک شده)چند عدد
فلفل پاپریکا۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه ادویه کاری

مرحله اول

همه موادی که برای ادویه کاری لازم داریم باید پودر شده باشند پس همه را پودر می کنیم و با هم مخلوط کرده و در تابه کمی تفت می دهیم بعد از تفت دادن از روی حرارت بر می داریم.

مرحله دوم

اجازه دهید ادویه کاری کاملا سرد شود سپس آن ها را در یک شیشه خشک و تمیز بریزید و درب ظرف را محکم می بندیم و در جای خشک و خنک نگهداری می کنیم.

مرحله سوم

این ادویه جذاب و خوشمزه را در بسیاری از غذاها می توانید استفاده کنید البته ادویه کاری که می خریم ممکن است ترکیبی کمی متفاوت داشته باشد.

بروز رسانی توسط در جمعه 22 مهر 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.