طرز تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز خوشمزه و مخصوص در خانه

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای گرفتن تلخی رب فلفل دلمه ای  طرز تهیه رب فلفل پاپریکا  طرز تهیه رب فلفل ترکیه ای  رب فلفل دلمه ای قرمز در چه غذاهایی استفاده میشود  رب فلفل دلمه ای نی نی سایت   موارد استفاده رب فلفل دلمه  طرز تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز در خانه How to prepare bell pepper paste vf tgtg ngli hd 

رب فلفل دلمه ای بسیار ساده تر از رب گوجه فرنگی درست می شود و طعمی فوق العاده دارد و در بسیاری از غذاها می توانید از آن استفاده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز خوشمزه و مخصوص در خانه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای رب فلفل دلمه ای
فلفل دلمه ای قرمزدو کیلو
سرکهدو قاشق غذاخوری
نمکیک قاشق غذاخوری
پودر زعفراندلخواه

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای

 

مرحله اول

برای درست کردن رب فلفل دلمه ای در ابتدا فلفل های قرمز را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس کلاهک آن را بردارید و دانه های داخل آن را خارج کنید تا رب را تلخ نکنند و هر فلفل را به چند قسمت برش دهید.

مرحله دوم

در این مرحله در غذاساز بریزید و اجازه بدهید کاملا میکس شود در ادامه داخل قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و درب ظرف را گذاشته تا آب آن تبخیر شود بعد از ۱۵ دقیقه درب را برداشته و ۵ دقیقه یک بار هم می زنیم تا ته نگیرد.

مرحله سوم

دو قاشق سرکه را به همراه یک قاشق نمک به رب اضافه می کنیم و اگر دوست داشتید رب خوشرنگ تری داشته باشید مقداری پودر زعفران اضافه می کنیم و هم می زنیم زمانی که رب فلفل خودش را گرفت از روی حرارت برمی داریم.

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای گرفتن تلخی رب فلفل دلمه ای  طرز تهیه رب فلفل پاپریکا  طرز تهیه رب فلفل ترکیه ای  رب فلفل دلمه ای قرمز در چه غذاهایی استفاده میشود  رب فلفل دلمه ای نی نی سایت   موارد استفاده رب فلفل دلمه  طرز تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز در خانه How to prepare bell pepper paste vf tgtg ngli hd 

مرحله چهارم

صبر می کنیم تا رب کاملا خنک شود سپس در شیشه تمیز و خشک می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم این رب تا یک سال در یخچال قابل نگهداری است از این رب خوشمزه برای غذاهای خود استفاده کنید و لذت ببرید. نوش جان.

 رب فلفل دلمه ای قرمز در چه غذاهایی استفاده میشود

در بیشتر غذاهای ایرانی مثل خوراک ها، خورش ها و املت می توانید استفاده کنید و در غذاهای فرنگی مثل ساندویچ، پاستا و پیتزا قابل استفاده است و طعم خاص و فوق العاده ای به غذای شما می دهد.

گرفتن تلخی رب فلفل دلمه ای

برای این که رب تلخ نشود باید با دقت دانه های داخل فلفل را جدا کنید.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 25 مرداد 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.