طرز تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز خوشمزه و مخصوص در خانه
طرز تهیه رب فلفل دلمه ای
رب فلفل دلمه ای بسیار ساده تر از رب گوجه فرنگی درست می شود و طعمی فوق العاده دارد و در بسیاری از غذاها می توانید از آن استفاده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب فلفل دلمه ای قرمز خوشمزه و مخصوص در خانه در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای رب فلفل دلمه ای | |
فلفل دلمه ای قرمز | دو کیلو |
سرکه | دو قاشق غذاخوری |
نمک | یک قاشق غذاخوری |
پودر زعفران | دلخواه |
طرز تهیه رب فلفل دلمه ای
مرحله اول
برای درست کردن رب فلفل دلمه ای در ابتدا فلفل های قرمز را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس کلاهک آن را بردارید و دانه های داخل آن را خارج کنید تا رب را تلخ نکنند و هر فلفل را به چند قسمت برش دهید.
مرحله دوم
در این مرحله در غذاساز بریزید و اجازه بدهید کاملا میکس شود در ادامه داخل قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت اجاق گاز قرار می دهیم و درب ظرف را گذاشته تا آب آن تبخیر شود بعد از ۱۵ دقیقه درب را برداشته و ۵ دقیقه یک بار هم می زنیم تا ته نگیرد.
مرحله سوم
دو قاشق سرکه را به همراه یک قاشق نمک به رب اضافه می کنیم و اگر دوست داشتید رب خوشرنگ تری داشته باشید مقداری پودر زعفران اضافه می کنیم و هم می زنیم زمانی که رب فلفل خودش را گرفت از روی حرارت برمی داریم.
مرحله چهارم
صبر می کنیم تا رب کاملا خنک شود سپس در شیشه تمیز و خشک می ریزیم و درب آن را محکم می بندیم این رب تا یک سال در یخچال قابل نگهداری است از این رب خوشمزه برای غذاهای خود استفاده کنید و لذت ببرید. نوش جان.
رب فلفل دلمه ای قرمز در چه غذاهایی استفاده میشود
در بیشتر غذاهای ایرانی مثل خوراک ها، خورش ها و املت می توانید استفاده کنید و در غذاهای فرنگی مثل ساندویچ، پاستا و پیتزا قابل استفاده است و طعم خاص و فوق العاده ای به غذای شما می دهد.
گرفتن تلخی رب فلفل دلمه ای
برای این که رب تلخ نشود باید با دقت دانه های داخل فلفل را جدا کنید.