طرز تهیه مربای قیسی خوشمزه و مخصوص با قیسی آفتابی
طرز تهیه مربای قیسی
یکی از مرباهای خوشمزه که می توانید به صورت خانگی آماده کنید مربای قیسی است که بسیار خوشمزه و دلچسب می باشد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای قیسی خوشمزه و مخصوص با قیسی آفتابی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای مربا قیسی | |
قیسی | ۲۵۰ گرم |
شکر | ۱ پیمانه |
آب لیموی تازه | ۱ قاشق سوپخوری |
گلوکز | ۱/۴ پیمانه |
هل سالم | به تعداد کافی |
طرز تهیه مربای قیسی
مرحله اول
برای درست کردن مربای قیسی در ابتدا قیسی ها را تمیز بشویید سپس در یک قابلمه به همراه آب بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا کمی بپزد و قیسی ها نرم شود سپس شکر را به همراه گلوکز می افزاییم.
مرحله دوم
اجازه دهید با هم بپزند تا شربت غلیظ شده و قوام یابد و قیسی ها کاملا پخته شوند وقتی به غلظت دلخواه رسید آب لیمو را به همراه هل های سالم داخل مربا می ریزیم و اجازه می دهیم ۳ الی ۴ جوش بزند سپس از روی حرارت برمی داریم.
مرحله سوم
در این مرحله صبر می کنیم تا مربا سرد و خنک شود سپس در شیشه های تمیز و خشک می ریزیم و درب شیشه را بسته و در یخچال نگهداری می کنیم این مربای خوشمزه را برای صبحانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
نکات مربای قیسی
برای مطمئن شدن از غلظت مربا ظرف کوچکی را در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس از مربا روی آن بریزید مربا بعد از سرد شدن اگر غلظت خوبی داشت آماده است می توانید یک انگشت داخل آن بزنید اثر انگشت اگر روی مربا ماند غلظت کافی دارد و می توانید مربا را از روی حرارت بردارید.