طرز تهیه مربای قیسی خوشمزه و مخصوص با قیسی آفتابی

طرز تهیه مربای قیسی

طرز تهیه مربای قیسی مربای قیسی آفتابی طرز تهیه قیسی خشک مربای قیسی زرد رنگ مربای قیسی با گردو مربای قیسی نی نی سایت طرز تهیه مربای زردآلو خشک طرز تهیه مربای قیسی با شیره انگور طرز تهیه مارمالاد قیسی lvfhd rdsd Qaisi jam kayisi reçeli

یکی از مرباهای خوشمزه که می توانید به صورت خانگی آماده کنید مربای قیسی است که بسیار خوشمزه و دلچسب می باشد، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای قیسی خوشمزه و مخصوص با قیسی آفتابی در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای مربا قیسی
قیسی۲۵۰ گرم
شکر۱ پیمانه
آب لیموی تازه۱ قاشق سوپخوری
گلوکز۱/۴ پیمانه
هل سالمبه تعداد کافی

طرز تهیه مربای قیسی

مرحله اول

برای درست کردن مربای قیسی در ابتدا قیسی ها را تمیز بشویید سپس در یک قابلمه به همراه آب بریزید و روی حرارت  ملایم اجاق گاز قرار دهید تا کمی بپزد و قیسی ها نرم شود سپس شکر را به همراه گلوکز می افزاییم.

مرحله دوم

اجازه دهید با هم بپزند تا شربت غلیظ شده و قوام یابد و قیسی ها کاملا پخته شوند وقتی به غلظت دلخواه رسید آب لیمو را به همراه هل های سالم داخل مربا می ریزیم و اجازه می دهیم ۳ الی ۴ جوش بزند سپس از روی حرارت برمی داریم.

طرز تهیه مربای قیسی مربای قیسی آفتابی طرز تهیه قیسی خشک مربای قیسی زرد رنگ مربای قیسی با گردو مربای قیسی نی نی سایت طرز تهیه مربای زردآلو خشک طرز تهیه مربای قیسی با شیره انگور طرز تهیه مارمالاد قیسی lvfhd rdsd Qaisi jam kayisi reçeli

مرحله سوم

در این مرحله صبر می کنیم تا مربا سرد و خنک شود سپس در شیشه های تمیز و خشک می ریزیم و درب شیشه را بسته و در یخچال نگهداری می کنیم این مربای خوشمزه را برای صبحانه آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.

نکات مربای قیسی

برای مطمئن شدن از غلظت مربا ظرف کوچکی را در یخچال بگذارید تا خنک شود سپس از مربا روی آن بریزید مربا بعد از سرد شدن اگر غلظت خوبی داشت آماده است می توانید یک انگشت داخل آن بزنید اثر انگشت اگر روی مربا ماند غلظت کافی دارد و می توانید مربا را از روی حرارت بردارید.

بروز رسانی توسط در شنبه 31 تیر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.