مربا انجیر زرد خوشمزه و خانگی بدون له شدن و شکرک زدن
مربا انجیر زرد
یکی از مرباهای خوشمزه خانگی مربا انجیر است که می توانید به سادگی در منزل آماده کنید و در روی میز صبحانه بچینید تا خانواده از طعم و عطر آن لذت ببرند، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله مربا انجیر زرد خوشمزه و خانگی بدون له شدن و شکرک زدن در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای مربا انجیر زرد | |
انجیر زرد | یک کیلو |
شکر | ۷۰۰ گرم |
گلاب | یک قاشق غذاخوری |
هل | ۳ الی ۴ عدد |
آب | دو لیوان دسته دار |
زعفران دم کشیده | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
مربا انجیر زرد
مرحله اول
برای درست کردن مربای انجیر خانگی در ابتدا انجیرها را تمیز بشویید و اجازه دهید خشک شود سپس سرش را با کارد بزنید و کنار بگذارید در این مرحله شکر را در قابلمه می ریزیم و آب را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار می دهیم و هم می زنیم تا دانه های شکر در آب حل شود و شروع کند به جوشیدن سپس با براش از آب و آبلیمو مخلوط شده دور تا دور قابلمه می زنیم و شکر های که به ظرف چسبیده را با این کار جدا می کنیم.
مرحله سوم
انجیرها را برای این که فرم و شکل خود را در زمان پخت از دست ندهد و له نشود با چنگال از دو تا طرف سوراخ می زنیم و بعد از این که آب و شکر ۲۰ دقیقه جوشید دانه دانه انجیرها را کنار هم داخل قابلمه می چینیم.
مرحله چهارم
در زمان پخت درب ظرف باید نیمه باز باشد بعد از ۳۰ دقیقه انجیرها را با قاشق زیر و رو کنید و به آن زعفران دم کشیده را به همراه آبلیمو، گلاب و هل شکسته اضافه نمایید و هم بزنید و برای نیم ساعت دیگر اجازه دهید با هم بپزد.
مرحله پنجم
در تمام زمان پخت درب قابلمه نیمه باز باشد این مربا بیشتر از یک ساعت نجوشد بعد از نیم ساعت دوم از روی حرارت بردارید بعد از سرد شدن غلظت مربا بیشتر می شود سپس در ظرف شیشه ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید. نوش جان.
نکات مربا انجیر زرد
در زمان پخت اگر کف روی مربا جمع شد به آرامی با لیسک بردارید تا مربای خوشرنگ و شفافی داشته باشیم و حتما برای درست کردن این مربا از انجیرهای ریز و سالم استفاده کنید.
کالری انجیر
یک قاشق مرباخوری مربا انجیر ۲۸ کالری دارد. جالب است بدانید میوه انجیر در ۱۰۰ گرم ۷۴ کالری دارد و مربا به علت داشتن شکر کالری بالاتری دارد.