طرز تهیه لواشک آلو قرمز خوشمزه و خانگی بدون آفتاب و فر

طرز تهیه لواشک آلو قرمز

طرز تهیه لواشک آلو  طرز تهیه لواشک آلو زرد  طرز تهیه لواشک آلو قرمز طرز تهیه لواشک آلو بخارا  طرز تهیه لواشک آلو سیاه  طرز تهیه لواشک الو با هسته طرز تهیه لواشک آلو در فر  طرز تهیه لواشک آلو ترش  طرز تهیه لواشک آلو در آفتاب xvc jidi g,ha; Hg, rvlc

لواشک ها یکی از تنقلات خوشمزه و پرطرفدار هستند که می توانید در منزل سالم و سریع آماده کنید، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لواشک آلو  قرمز خوشمزه و خانگی بدون آفتاب و فر در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.

مواد لازم برای لواشک
آلو قرمز۳ کیلو
آبدو لیوان
نمکیک قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک آلو قرمز

مرحله اول

برای درست کردن لواشک آلو در ابتدا آلوها را تمیز بشویید و اجازه دهید آب اضافه آن برود سپس از وسط نصف کنید و هسته آن را خارج کرده و به قطعات درشت برش دهید همه آلوها را به همین ترتیب برش داده و داخل قابلمه بریزید.

مرحله دوم

دو لیوان آب به آن بیافزایید و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید درب ظرف را ببندید تا بپزد بعد از ده دقیقه درب ظرف را برداشته و آلوها را کمی هم بزنید و یک قاشق نمک به آن بیافزایید و ده دقیقه دیگر اجازه دهید روی حرارت بماند.

مرحله سوم

در این فاصله کف روی ظرف را بردارید تا لواشک خوشرنگ تری داشته باشید دقت کنید حرارت زیاد نباشد تا سر نرود سپس از روی حرارت بردارید و کمی که خنک شد داخل مخلوط کن بریزید و پوره کنید.

مرحله چهارم

یک قابلمه را روی حرارت بگذارید و داخل آن تا نیمه آب بریزید تا به جوش بیاید سپس کف یک سینی فلزی را چرب کرده و مواد لواشک را داخل آن بریزید و روی قابلمه در حال جوش بگذارید سینی باید از قابلمه بزرگتر باشد تا روی قابلمه بماند.

طرز تهیه لواشک آلو  طرز تهیه لواشک آلو زرد  طرز تهیه لواشک آلو قرمز طرز تهیه لواشک آلو بخارا  طرز تهیه لواشک آلو سیاه  طرز تهیه لواشک الو با هسته طرز تهیه لواشک آلو در فر  طرز تهیه لواشک آلو ترش  طرز تهیه لواشک آلو در آفتاب xvc jidi g,ha; Hg, rvlc

مرحله پنجم

دو تا سه ساعت باید سینی با حرارت ملایم روی قابلمه بماند تا با بخار آب خشک شود و خشک شدن آن را با دست چک کنید اگر دیگر به دست نچسبید خشک شده است برش بزنید و در ظرف سرو بچینید. نوش جان.

نکات لواشک آلو قرمز

به آلوها زیاد آب اضافه نکنید زمان پخت را طولانی تر می کند مایه لواشک هر چقدر غلیظ تر باشد لواشک خوشمزه تر می شود، توجه داشته باشید که قابلمه آب را چک کنید که خشک نشده باشد و زیاد از حد هم لواشک روی حرارت نماند که خیلی خشک می شود. در انتها ظرف روی قابلمه داغ می شود مراقب باشید.

بروز رسانی توسط در پنج شنبه 30 شهریور 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام مُچ مَگ و لینک مستقیم بلا مانع است.