طرز تهیه عصاره قلم گوسفندی برای خوشمزه شدن انواع غذاها
طرز تهیه عصاره قلم
یکی از عصاره های خوشمزه و مقوی که می توانید برای انواع آش و سوپ استفاده کنید عصاره قلم است، از این که برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه عصاره قلم گوسفندی برای خوشمزه شدن انواع غذاها در ادامه با سایت مچ مگ همراه می شوید، سپاسگزارم.
مواد لازم برای عصاره قلم | |
قلم | به اندازه دلخواه |
آب | به میزان کافی |
نمک | مقداری |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | چند حبه |
برگ بو | ۲ عدد |
طرز تهیه عصاره قلم
مرحله اول
برای درست کردن عصاره قلم در ابتدا قلم های گوسفندی یا گاوی را در کاسه ای با آب و چند قاشق نمک برای یک ساعت کنار بگذارید سپس بشویید و آبکش کنید در قابلمه ای قلم ها را قرار دهید و روی آن آب بریزید.
مرحله دوم
پیازها را پوست بگیرید و به همراه سیر پوست گرفته شده داخل قابلمه بریزید و در ادامه برگ بوها را اضافه نمایید و روی حرارت متوسط رو به ملایم اجاق گاز قرار دهید و اجازه دهید برای ۴ الی ۵ ساعت به آرامی بپزد و عصاره آن خارج شود.
مرحله سوم
بعد از پخت آبکش کنید آب آن را در ظرفی بریزید و درب آن را بگذارید سپس کناره های قلم را جدا کنید و در میکسر یا غذاساز بریزید و میکس نمایید و در ظرف مخصوص فریزر بریزید . هر دو ظرف را در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم
در این مرحله عصاره را از یخچال خارج می کنیم و با کارد برش می زنیم و در سوپ و آش و خورش می توانید استفاده کنید برای نگهداری طولانی مدت در فریزر بگذارید از خوردن غذاهای خوشمزه با این عصاره لذت ببرید. نوش جان.